AXIS REAL | 2-izb. dom, PÔVODNÝ STAV, Štvrtok na Ostrove, Cintorínska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
583 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
okres Dunajská Streda
Štvrtok na Ostrove
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PH

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj podpivničený 2-izbový rodinný dom skolaudovaný v 70-tych rokoch s vlastným veľkorysým oploteným pozemkom v lokalite Štvrtok na Ostrove, Cintorínska ulica. Ponúkaný dom so zastavanou plochou cca 100 m2 má spoločnú stenu so susedným domom, je po celej ploche podpivničený a nachádza sa na priestrannom oplotenom slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 583 m2. Dom v centre obce je napojený na všetky inžinierske siete vrátane plynu, voda je riešená formou studne. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, vinič, murovaný vonkajší gril.

Výhody:

❶ Priestranný pozemok s rozlohou 583 m2v centre obce

❷ Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv

❸ Slnečný pozemok

STAV DOMU:

Ponúkaný dom je postavený z pálených tehál s hrúbkou obvodových múrov 45 cm, je suchý v pôvodnom stave a čaká na rekonštrukciu novým majiteľom podľa jeho vlastných predstáv. Dispozíciu domu je možné v rámci rekonštrukcie zmeniť resp. je tu samozrejme aj možnosť prístavby v prípade potreby a tým aj rozšírenie obytného priestoru. Aktuálne dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne s WC, komory, priestrannej obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou s rozlohou 34,4 m2 a samostatnej nepriechodnej izby s rozlohou 23,1 m2. K dispozícií je aj už spomínaný pivničný priestor pod celým domom s rovnakou dispozíciou ako má obytná časť. Vstup do pivnice je priamo z chodby domu. Taktiež je k dispozícií aj úložný priestor na povale na ktorú sa dostanete po schodoch zo vstupnej chodby.

PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE ZARIADENÉHO DOMU PO REKON3TRUKCIÍ.

LOKALITA:

Obec Štvrtok na Ostrove disponuje skvelou dostupnosťou do hlavného mesta, vďaka novo vybudovanému diaľničnému obchvatu sa do Bratislavy dostanete do 20 min. Dom s pozemkom sa nachádza v pôvodnej časti obce, oproti nájdete materskú škôlku, taktiež samozrejme obec disponuje základnou školou, obecným úradom, nájdete tu samozrejme potraviny, reštauračné zariadenie, kostol, stavebniny, čerpaciu stanicu, futbalové a detské ihrisko.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto dome. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 2 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM / PÁLENÁ TEHLA 45 CM / VONKAJŠÍ GRIL / PLYN / KANALIZÁCIA / CELOPLOŠNE PODPIVNIČENÝ / ZARIADENÝ / OPLOTENÝ / ŠTVRTOK NA OSTROVE / CINTORÍNSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Potrebná väčšia rekonštrukcia
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: AXIS REAL | 2-izb. dom, PÔVODNÝ STAV, Štvrtok na Ostrove, Cintorínska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.