PREDAJ - výnimočný rodinný dom v nádhernom prostredí obce Súlovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
1137 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Topoľčany
Súlovce
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 161 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ – 4i nízkoenergetický rodinný dom so záhradou v obci Súlovce, okres Topoľčany

Realitná kancelária LEXXUS ponúka EXKLUZÍVNE na predaj výnimočnú nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v malebnej obci Súlovce. Rodinný dom je vhodný na celoročné bývanie i na rekreačné využitie. Poloha a charakter nehnuteľnosti je určený pre náročných klientov, ktorí ocenia jeho prevedenie. Rodinný dom je vkusne zariadený kvalitným nábytkom na mieru. Spĺňa kritériá pre klientov, ktorí hľadajú nehnuteľnosť v tichom prostredí s maximálnym komfortom súkromia. Je dvojpodlažný, má pivnicu nielen na uskladnenie vecí, ale tiež i na skladovanie zeleniny. Terasa 33 m2 ponúka príjemný oddych. Úžitková plocha: 300 m2. Pozemok má výmeru: 1137 m2. Na pozemku sa nachádza veľká záhrada a skleník.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE:

1. podlažie(denná časť): vstupná chodba, átrium, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná komora, kotolňa.

2. podlažie (nočná časť): priestranná spálňa, ktorá má vlastnú kúpeľňu s vaňou a WC, 2 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, chodba - po celej dĺžke sú vstavané skrine s množstvom úložného priestoru

Priestory dennej časti sú krásne presvetlené vďaka sklenej stene. RD má systém rekuperácie, stenové vykurovanie. Podlaha je drevená. Okná sú drevené aj hliníkové.

Terasa je z agátového dreva.

Nehnuteľnosť ponúka veľkorysý priestor s výbornou dispozíciou. Komfort bývania zabezpečuje nielen presvetlenie objektu, ale i počet kúpeľní a určite oceníte i jeho spätosť s prírodou. Veľkým plusom je tiež množstvo odkladacieho priestoru.

Záhrada ponúka príjemné trávenie voľného času. Vstupná brána a tiež vonkajšie kvetináče sú z kortenovej ocele, nádherne dotvárajú celý charakter nehnuteľnosti.

LOKALITA

Rodinný dom sa nachádza v pokojnej podhorskej obci Súlovce. Okolie ponúka nádhernú prírodu, Tribečské pohorie, turistiku, cykloturistiku, v blízkosti sa nachádza penzión Oponice, Chateau Appony. V obci sú potraviny, obecný úrad, materská škola.

PARKOVANIE

Nehnuteľnosť ponúka 3 parkovacie státia vo dvore.

CENA

Informácie o cene v realitnej kancelárii.

FINANCOVANIE

Ohľadom preverenia vašich možností na získanie hypotekárneho úveru neváhajte kontaktovať našich hypotekárnych špecialistov zo spoločnosti HYPOCENTRUM mailom na info@hypocentrum.sk, alebo na tel. čísle 02/32 000 200. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ - výnimočný rodinný dom v nádhernom prostredí obce Súlovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.