NA PREDAJ ! POSLEDNÁ ! NOVOSTAVBA 4 - IZB. BUNGALOVU V NOVEJ ŠTVRTI ŠURIAN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Nové Zámky
Šurany
Staničná
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 181 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v novo budovanej štvrti Šurian neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a komfortnou kuchyňou, 3x samostatná izba, samostatné WC, veľká kúpelňa a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby.

Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály.

Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná so vstupnými dverami a garážovou bránou, zámková dlažba, betónové oplotenie okolo domu, keramická dlažba, obklady, drevené parkety, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi a prepdpríprava na klímu a krb. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom.

Plocha: úžitková 100m2, pozemku 500m2. Podlaha: drevené parkety, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka na mieru so spotrebičmi. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: predpríprava na televízor, internet, klimatizáciu a krb. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Dláždená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (220V/380V), kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, kľudná lokalita, súkromie.

DOM JE SKOLAUDOVANÝ.

DOM NA KĽÚČ: cena 180 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: NA PREDAJ ! POSLEDNÁ ! NOVOSTAVBA 4 - IZB. BUNGALOVU V NOVEJ ŠTVRTI ŠURIAN

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.