Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Kvetoslav Dolinaj
Telefón:
+421 907 140 526
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
288224810333

Veľký tehlový obývateľný dom na priestrannom pozemku v obci Svinná na predaj

180 000
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
987 m
2
okres Trenčín
Svinná
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dvojpodlažný podpivničený udržiavaný 6 izbový dom so záhradou, garážou na slnečnom pozemku v kľudnej časti veľkej spádovej obce Svinná na predaj.

Nehnuteľnosť je celá podpivničená, má dve nadzemné podlažia, kde obidva priestory interiéru majú takú istú dispozíciu ( obývačka, spálňa, detská izba, kuchyňa, chodba, špajza, kúpeľňa, toaleta). Plne obývateľné je prízemie, poschodie je zobytnené iba čiastočne, bez funkčnej toalety, kúpeľne a kuchyne. Na dome boli nainštalované nové plastové okná, vchodové dvere a minulý rok bol nainštalovaný aj nový kondenzačný kotol značky Immergas. Nehnuteľnosť je pravidelne navštevovaná , temperovaná, na stavbu z roku 1972 je zachovalá a kvalitne postavená. Tento dom vďaka dispozícii je vhodný pre veľkú, alebo viacgeneračnú rodinu. Strecha je kvalitná, zdravá vrátane plechovej krytiny. Na pozemku sa ešte nachádza garáž s montážnou jamou ,hospodárska časť a to všetko má novú strechu.Pri vážnom záujme sa dá o cene nehnuteľnosti dohodnúť.

Svinná je veľká spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou( obchody, pošta, pumpa, lekáreň, ambulancia praktického lekára, stomatológa, gynekológa,ZŠ,MŠ,) a veľmi dobrou infraštruktúrou ( autobusová a vlaková zástavka). Vďaka tomu , že je obec situovaná medzi krajským mestom Trenčín (20 km) a okresným mestom Bánovce nad Bebravou (12km) jej dáva veľkú výhodu z hľadiska pracovných a spoločenských aktivít. Kúpeľne mesto Trenčianske Teplice je vzdialené iba 18 km a v neposlednom rade treba spomenúť krásne okolité lesy a celú panorámu Považského Inovca a Strážovských vrchov. Vzdialenosť od diaľničného privádzača je 22 km.

987

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Veľký tehlový obývateľný dom na priestrannom pozemku v obci Svinná na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.