Dom v rekreačnej oblasti pri Sp. Novej Vsi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
730 m
2
okres Spišská Nová Ves
Teplička
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 7680- Ponúkame na predaj DOM - EXKLUZÍVNU CHALUPU S GARÁŽOU nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti pri Spišskej Novej Vsi. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 730 m2. Dvojpodlažný objekt je novostavba (2015) postavená na masívnom betónovom základe, obvodové múry z YTONGU, bez podpivničenia, zastavaná plocha je 115 m2. Objekt je dvojpodlažný, so sedlovou plechovou strechou, krytina plech zn. Lindab. Architektúra objektu a najmä interiér boli navrhnuté s akcentom na použitie prírodných materiálov - drevo, kameň.

Po vstupe sa nachádza predsieň s dreveným schodiskom, z ktorej sa vchádza do obytnej časti na prízemí, do technickej miestnosti a na poschodie. Prízemie je dispozične riešené ako veľký prepojený priestor - kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia miestnosť, samostatné WC. Priestor dominuje krbová piecka uprostred miestnosti. Priestranná technická miestnosť na prízemí má samostatný výstup von. Kuchyňa zn. DANKUCHEN obsahuje el. varnú dosku, el. rúru, umývačku riadu, mikrovlnku, digestor. Na poschodí sa nachádzajú 2 obytné miestnosti, kúpeľňa s WC a chodba. V celom interiéri sú zdôraznené priznané drevené trámy.

Vykurovanie, riešené ako ústredné, je duálne, zabezpečené elektrickým kotlom ale aj splyňpvacím kotlom na drevo. Na prízemí a v kúpeľni je podlahové kúrenie, na poschodí sú radiátory. Na pozemku sa nachádza vonkajšie sedenie s prístreškom a samostatný prístrešok na drevo. Dom je napojený na elektrinu, má vlastnú vŕtanú studňu, odpad je riešený septikom. Nehnuteľnosť má inštalované zabezpečovacie zariadenie a kamery. Pozemok má výhodnú orientáciu, počas celého dňa je slnečný, presvetlený. Objekt môže byť využívaný celoročne.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Dom v rekreačnej oblasti pri Sp. Novej Vsi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.