AXIS REAL:: 5-izb. RD, NOVOSTAVBA, GARÁŽ, Tomášov, Rastická ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
190 m
2
Plocha pozemku:  
472 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Tomášov
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 181 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 5-izbový rodinný dom s podkrovím a dvojgarážou na celkovej zastavanej ploche 190 m2 z toho 38 m2 dvojgaráž v lokalite Tomášov, Rastická ulica. Dom je súčasťou dvojdomu, nachádza sa na oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 472 m2. Obytná plocha domu je 162,34 m2 z toho 34,58 je podkrovie. K dispozícií je verejný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina 220/380 V a na polievanie vlastná studňa. Kolaudácia prebehla v roku 2018, dispozične prízemie pozostáva zo zádveria, technickej miestnosti, priestrannej obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu s rozlohou 38,5 m2, komory, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a troch samostatných nepriechodných izieb pričom z dvoch z nich sa taktiež vstupuje na terasu. Do obytného podkrovia vedú cez technickú miestnosť jednoramenné točivé schody z tvrdého dreva. Podkrovie disponuje vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, WC a priestrannej izby. K dispozícií je aj veľkorysý úložný priestor v neobývanej časti podkrovia. Parkovanie pre dve autá je v rámci dvora a ďalšie dve je možné parkovať v murovanej dvojgaráži.

STAV DOMU:

Klimatizovaný dom bol skolaudovaný v roku 2018, je postavený zo 40 cm tehly, strecha je valbová pokrytá betónovou škridľou. Na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, vykurovanie je riadené termostatom, primárne je v rámci prízemia podlahové formou teplovodného rozvodu s možnosťou využitia prídavných radiátorov, v podkroví je možnosť kúriť radiátormi. Dom je možné taktiež vykúriť aj efektným krbom v obývacej izbe. O ohrev vody sa stará plynový bojler so zásobníkom vody. Okná sú na prízemí hliníkové s dvojsklom, vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, v podkroví nájdete drevené výklopné. Dom je monitorovaný kamerovým systémom cez mob.aplikáciu, orientovaný je na východ a západ pričom na západnej strane sa nachádzajú vonkajšie elektrické rolety na DO. Dom ponúkame na prenájom čiastočne zariadený s kuchynskou linkou so spotrebičmi ( teplovzdušná el.rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, plynová varná doska a digestor všetko Whirlpool ), vstavanými skriňami s posuvnými dverami. Izby sú čiastočne zariadené tak ako je možno vidieť na fotografiách. Relaxovať a popíjať kávu môžete na terase s úplným súkromím. Na pozemku sa nachádza domček na náradie, dostatok okrasnej zelene a ovocné stromy čerešňa s višňou. Dom je k dispozícií ihneď. KTV a internet je v réžií nájomníka.

PLATBY

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom s energiami 700,- euro + vratný depozit vo výške 1000,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu 700,- euro.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie do 3 minút pešo sa nachádzajú potraviny, detské ihrisko, fitness centrum, škola, škôlka, pošta, reštaurácie, občerstvenie, zdravotné stredisko. V spoločnom susedstve býva milá mladá rodinka.

/ 5 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM / NOVOSTAVBA / KRB / DVOJGARÁŽ / TERASA / KLIMATIZÁCIA / KAMEROVÝ SYSTÉM / OPLOTENÝ / TOMÁŠOV / RASTICKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: 5-izb. RD, NOVOSTAVBA, GARÁŽ, Tomášov, Rastická ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.