Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Naďa Lauková
Telefón:
0915 959 592
E-mail:
ID ponuky:
1300047257

Dvorany nad Nitrou - RD len 10km od mesta Topoľčany...

117 580
Plocha:  
139 m
2
Plocha pozemku:  
789 m
2
okres Topoľčany
Topoľčany
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RK Dobré Reality ponúka dvojpodlažný rodinný dom plný charakteru a možností. Tento útulný dom sa nachádza na rovinatom pozemku výmere 789m2 – š.16m, v kľudnej časti obce Dvorany nad Nitrou, obklopený prírodou a pokojom. S veľkou záhradou na relaxáciu je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po úteku od ruchu mesta. Ponúka dostatočnú kombináciu priestoru, pohodlia a vidieckeho šarmu.

Zastavaná plocha : 70m2

Úžitková plocha : 139m2

Pozemok: 789m2

Hospodárska budova : 45m2

Rodinný dom vo výbornej technickej kondícii bez priesakov ponúka dostatok priestoru pre rodinu s deťmi. Ku kvalitnému bývaniu postačia menšie úpravy a sen o bývaní v rodinnom dome sa stáva skutočnosťou.

Dom je dvojpodlažný o podlahovej ploche, cca 120m2 postavený v 70tych rokoch, materiál stavby kváder, strecha rovná - pozinkovaná, podlahy - dlažba, parkety, okná pôvodné, vstupné dvere menené, interiérové - pôvodný stav.

Ozdobou haly sú točivé schody s estetickým zábradlím, ktoré prepájajú dve podlažia

Dispozícia:

1.NP: vstupná chodba (veranda), hala, špajza, WC, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na priestranný balkon

2.NP: chodba, spálňa s výstupom na balkon, kúpeľňa, 2x menšia izba,

1.PP: pivnica, kotolňa

Dom je napojený na inžinierske siete - (obecná voda, elektrina, plyn) kúrenie je ústredné – plynové

Príslušenstvom domu sú prípojky: (voda, elektrina, plyn, žumpa), oplotenie pozemku, studňa na pozemku

Súčasťou pozemku je aj hospodárska budova, ideálna pre Vašu letnú kuchyňu, alebo po úpravách viete získať priestor na podnikanie

( napr. nechtové štúdio, kozmetika, kancelária, skladový priestor...), alebo vysnívané miesto pre mužov - ako miesto pre kutilov.

Ďalšia jej časť slúžila ako garáž. Relax s rodinou a priateľmi si viete vychutnať aj pod krytou terasou, nachádzajúcou medzi domom a hospodárskou budovou.

Záhrada disponuje vinnou pivničkou, ovocnými stromami, vlastnou studňou a neobmedzenými možnosťami využitia priestoru už fantáziou nového majiteľa

Táto nehnuteľnosť je vzdialená 10 km južne od okresného mesta Topoľčany a len 20km severne od krajského mesta Nitra. Taktiež sa neďaleko nachádza vodná nádrž Duchonka, vytvára priaznivé klimatické podmienky pre rekreáciu pri vode, doplnenú o možnosť turistiky a cykloturistiky, rybolovu, vodných športov a bohatým nočným vyžitím v letnom období. Obec Dvorany nad Nitrou poskytuje základnú občiansku vybavenosť – materská škola, obchody, pohostinské odbytové stredisko, zastávka autobusu. Kompletnú občiansku vybavenosť ponúka susedná obec Ludanice. Katastrom obce Dvorany nad Nitrou prechádza štátna cesta prvej triedy číslo 64 a aj železničná trať spájajúca mestá Nitru a Topoľčany.

Tento ponúkaný dom je skutočným pokladom, ktorý čaká na nových majiteľov. Ak túžite po živote mimo ruchu mesta a chcete si vytvoriť svoj vysnívaný raj na vidieku, neváhajte ma kontaktovať ešte dnes na tel.č. 0915 95 95 92.

Teším sa na Vás, kľudne aj cez víkend!

Cena ponúkanej nehnuteľnosti 117.580,-€ - pri serióznom záujme dohoda možná!

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.