RODINNÝ DOM V TORNALI - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
424 m
2
okres Revúca
Tornaľa
pred 27 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:006-12-SYNAE

Exkluzívne Vám ponúkame starší rodinný dom s podlahovou plochou 110m2 v meste Tornaľa. Celková rozloha pozemku je 424m2. Celý pozemok je oplotený.

Dom pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a umývadlom, chodby a osobitnej toalety s umývadlom.

Dom je postavený z pálených tehál, rekonštrukcia strechy bola realizovaná pred 5 rokmi a fasáda domu bola čiastočne zateplená. Podlahy v izbách sú drevené, v kuchyni kúpeľni a na chodbe je dlažba.

K dispozícii sú všetky inžinierske siete: elektrika 220/380V, mestský vodovod, plyn a verejná kanalizácia. Na nádvorí sa nachádza aj dostatočne hlboká studňa s čerpadlom.

Celý dom je podpivničený.

Vykurovanie v dome je umožnené na plyn alebo pevné palivo.

Na nádvorí sa nachádza ešte jeden menší podpivničený domček s podlahovou plochou 50m2, ktorý pozostáva z letnej kuchyne a 1 izby. Podlahy sú drevené v kombinácii s PVC. Tu nie je zavedená elektrika ani voda.

Dom je situovaný v tichom a pokojnom prostredí mesta.

Mesto Tornaľa patrí pod okres Revúca a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto disponuje aj miestnym kúpaliskom, ktoré práve prechádza obnovou, či krásnym parkom Zoltánka. V blízkosti mesta sa nachádzajú minerálne pramene a atrakciou mesta je lokalita morské oko „Teplá voda“, ktorá je unikátna v strednej Európe. V blízkom okolí sa nachádzajú zaujímavé turistické či oddychové body, vyhľadávané prírodné jódové kúpele Číž s wellness službami, ktoré disponujú 3 liečivými prameňmi a sú zamerané na liečenie ciev, nervov a pohybového ústrojenstva, no a príjemné chvíle môžete stráviť aj pri krásnom rybníku Hubovo.

Do vzdialenosti max. 30 km sa Vám ponúka niekoľko zážitkových miest a stredísk s ideálnymi podmienkami na oddych, šport či turistiku. Patria medzi nej rekreačná oblasť Kurinec s geotermálnou vodou, niekoľkými bazénmi, toboganom a športovými atrakciami, rekreačná oblasť Teplý vrch, kaštieľ Betliar so svojím nádherným parkom a tiež vzácne jaskyne ako Domica, Aragonitová či Gombasecká jaskyňa. Medzinárodné letisko v Košiciach je vzdialené od Tornale približne 1 hodinu autom. Nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch, s možnosťou financovania aj na úver.

Cena: 81 000 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.