2i bungalov - apartmán na predaj v obci Trávnica !

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
45 m
2
Plocha pozemku:  
610 m
2
okres Nové Zámky
Trávnica
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2i rodinný dom - bungalov, v obci Trávnica, 3 km od termálneho kúpaliska Podhájska, 16 km Vráble, Šurany, 30 km Nové Zámky a 35 km Nitra. Jedná sa o novostavbu v štádiu dokončenia - štandard, pripravenú na bývanie. Ide o radovú výstavbu 4 domov - apartmánov, pozostávajúcich z prekrytej terasy, otvorený priestor kuchyňa s obývačkou, samostatná spálňa, kúpelka s WC. Stavebný materiál je ytong, zateplenie polystyrén 10 cm, strecha sedlová - krytina škridla, s možnosťou dobudovania podkrovnej izby. Dom je napojený na elektriku, obecnú vodu, TV kábel s internetom, odpadová voda je zvedená do žumpy. Dom je možné využívať na celoročné bývanie, ako i na komerčné účely - prenájom apartmánu. Obec Trávnica má 1100 obyvateľov, dobrú občiansku vybavenosť a v obci je viacero poskytovateľov ubytovania pre termálne kúpalisko. Cena nehnuteľnosti je 65 000.-€ a bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o., Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, email: olvecky@dobrereality.sk, Viber, WhatsApp.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: 2i bungalov - apartmán na predaj v obci Trávnica !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.