DELTA | NOVOSTAVBA - 5i rodinný dom, Trenčianska Teplá, 863m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
864 m
2
okres Trenčín
Trenčianska Teplá
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečnú novostavbu rodinného domu s veľkým rovinatým pozemkom neďaleko mesta Trenčín.

DOM: Pozostáva z dvoch podlaží s celkovou rozlohou obytnej plochy 140 m2. Rodinný dom je postavený z tehál hrubky 30 mm značky Heluz, zateplený polystyrénom  150 mm a dokončený kvalitnou karbónovou omietkou značky Caparol. V dome sa nachádza elektrické úsporné podlahové kúrenie. Podkrovie domu je z časti pochôdzne. Na dome sa nachádza predpríprava na solárne zariadenie a klimatizáciu. Okná sú trojsklá so skrytými pántami a vonkajšími elektrickými žaluziami. Dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom. V dome sa nachádza komín ku krbu alebo piecke.

POZEMOK: Rovinatý 864 m2 z toho zastavaná plocha pod domom je 86 m2. Na pozemku sa bude nachádzať terasa a pred domom budú vybudované dve parkovacie miesta. Pozemok je oplotený novým plotom.

Dispozícia: Po vstupe do domu sa nachádzame v chodbe, ktorou sa dostaneme do hlavnej časti domu a to je obývacia miestnosť prepojená jedálňou a kuchyňou. V spodných priestoroch sa nachádza ďalej jedna obytná miestnosť, kúpeľňa a samostatné WC. Po schodisku sa dostaneme do vrchnej časti domu v ktorej sa nachádzajú tri obytné miestnosti, kúpeľňa a samostatné WC.

Lokalita: Tento rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce Trenčianska Teplá. Z obce je veľmi dobré napojenie na diaľnicu D1 (vzdialenosť 5 km). V blízkosti sa nachádza občianska vybavenosť, všeobecný lekár, centrum mesta, škola, škôlka a hlavne príroda vhodná na oddych, turistiku alebo cykloturistiku.

Cena v štádiu holodom: 229 900 €

Cena v štádiu štandard: 239 900 €

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta,

tel.: 0911/083 672,

mail: martin.grunta@deltaproperty.sk

Viac ponúk na : deltaproperty.sk

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno

Na mape: DELTA | NOVOSTAVBA - 5i rodinný dom, Trenčianska Teplá, 863m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.