Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Kvetoslav Dolinaj
Telefón:
+421 907 140 526
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
288752489563

Prírodný zdravý rodinný dom v obci Trenčianska Teplá na predaj

155 000
Plocha:  
60 m
2
Plocha pozemku:  
204 m
2
okres Trenčín
Trenčianska Teplá
pred 25 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novostavba komfortnej zdravej nehnuteľnosti v štýle bungalovu vo veľkej spádovej obci Trenčianska Teplá , vzdialenej iba 3 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice na predaj.

Dom s 50 centimetrovou izoláciou zabezpečuje parametre blížiace sa pasívnemu štandardu, konštrukčný materiál drevo ,výplň slamená s hlinenými a vápennými omietkami. Stavba je difúzne otvorená, tj dýcha. Hlinené omietky sú antibakteriálne a majú veľa ďalších vlastností ideálnych pre zdravie človeka, preto je dom vhodný aj pre alergikov, astmatikov, hlina lieči. Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva z väčšej miestnosti, ktorá tvorí kuchyňu a spoločenskú miestnosť, samostatnej toalety, kúpeľne, technickej miestnosti a dvoch predných izieb. Po vstupe do domčeku človek nadobúda pocit zdravej atmosféry. V každej izbe je po celé leto príjemne chladno a ideálna vlhkosť vzduchu po celý deň. Tepnou celého domu je hlinená stena, ktorej tvar kvetu( organickosť tvaru kvetu nalaďuje zmysluplnosť a jedinečnosť) má viaceré výhody.

Zvlnený tvar napríklad dodáva stabilitu domu a zabezpečuje efektívnu cirkuláciu vzduchu. Harmonizačná hlinená mandala a jej farby vylaďujú energetickú rovinu priestoru. Celkové náklady na vykurovanie obytného priestoru kombinovaným spôsobom budú menej ako 50€.

Táto nehnuteľnosť spĺňa všetky kritéria tak ako akákoľvek inak konštrukčne postavená stavba a to sa samozrejme týka aj v možnosti financovania prostredníctvom banky. Ak Vám záleží ,že chcete bývať v novostavbe a dbáte aj na svoje zdravie tak tento pôvabný domček je určený pre Vás.

Obec Trenčianska Teplá má parametre menšieho mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou výbornou lokalitou v susedstve kúpeľného mesta, krajského mesta Trenčín (cca 9 km) a diaľničného privádzača (5km).

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Prírodný zdravý rodinný dom v obci Trenčianska Teplá na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.