Kontaktné údaje

BeMi realitná kancelária

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Martina Cholvádová
Telefón:
0908 779 940
E-mail:
ID ponuky:
042-12-EDVRa

Novostavba rodinného domu v Trenčianskom Jastrabí 042-12-EDVRa

349 000
Plocha:  
175 m
2
okres Trenčín
Trenčianske Jastrabie
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

042-12-EDVRAa

BeMi realitná kancelária Vám ponúka na predaj modernú novostavbu– dvojpodlažný rodinný dom s pultovou strechou, terasou a vlastnou záhradou za domom a pozemkom pre parkovanie 3 áut pred domom.

Dvojpodlažný rodinný dom sa nachádza v atraktívnej novovybudovanej lokalite v časti Hôrky, v obci Trenčianske Jastrabie, len na skok od mesta Trenčín vzdialeného cca. 10 km. Je to veľmi vyhľadávaná lokalita.

Obec sa vyznačuje veľmi dobrou infraštruktúrou, nachádza sa tu základná i materská škola, zdravotné stredisko, obchody, potraviny, lekáreň, pošta, rôzne služby, zastávka autobusu aj vlaku. Lokalita je tichá, v príjemnom prostredí prírody. Rodinný dom je situovaný na konci ulice s výhľadom na Inovec. Za domom sa už nenachádzajú ďalšie domy. Výhodou lokality je bezproblémová dostupnosť na diaľnicu.

Komfortná veľkosť pozemku 577 m2 a dômyselná dispozícia robia z tohto domu ideálne miesto na príjemné rodinné bývanie pre mladé rodiny s deťmi aj seniorov.

5 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 214,70m2 so zastavanou plochou 138 + 2x balkón 11m2 a 7m2 z oboch strán + terasa 29 m2 s čiastočným zastrešením stojí na peknom slnečnom a rovinatom pozemku.

STAV:

Dom je momentálne v štádiu dokončená hrubá stavba, s oknami a takmer dokončenou terasou. Dom bude dokončený do štádia HOLODOM: dokončené všetky rozvody elektriky (vrátane zásuviek a vypínačov), vody, odpadu, plynu a podlahového kúrenia, vrátane plynového kotla, omietky, základná biela maľovka. V dome sa bude nachádzať Tepelné čerpado.

V prípade dohody je možné dokončenie na kľúč.

Táto moderná novostavba je postavená z tehly Leier , zateplenie polystyrén. Strecha je drevo + betón a strešný hydroizolačný systém Fatrafol. Stropy sadrokartónové + izolácia.

Dom je zabezpečený modernými bezpečnostnými dverami. Okná sú plastové, 6 komorové s izolačným trojsklom. Okná aj dvere sú vo farbe orech.

- v celom dome je podlahové kúrenie a dodatočne krb

- na dome je predpríprava na vonkajší kamerový systém (4 kamery), + svietidlá

- parapety na všetkých oknách vrátane balkónov

- na všetkých oknách sú zabudované skrinky s prípravou na montáž elektrických žalúzií

Dom je napojený na IS: obecná voda, plyn, elektrika a žumpa. Vykurovanie a TUV: plynový kotol so vstavaným zásobníkom a digitálnym termostatom, prípadne elektrický, alebo tepelné čerpadlo. Kúrenie v celom dome - podlahové + krb.

DISPOZÍCIA DOMU:

1 NP:

Zádverie so šatníkom a technickou miestnosťou

Vstupná hala so schodiskom

Veľká slnečná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou (až 46 m2) a vstupom na terasu

Spálňa, alebo hosťovská izba

Kúpeľňa

2 NP:

Hala so šatníkom

2x detská izba

Spálňa

Kúpeľňa

2x balkón

VONKAJŠIE ÚPRAVY:

Terénne úpravy pred a za domom (zrovnanie terénu). Spevnená plocha pre parkovacie státie a chodník pred domom, za domom vybetónovaná terasa. Možnosť vlastnej studne.

LOKALITA – rodinné domy sú situované v novej tichej lokalite obce Trenčianske Jastrabie.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Novostavba rodinného domu v Trenčianskom Jastrabí 042-12-EDVRa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.