REZERVOVANÉ | RADO | Rodinný dom v centre mesta, ul. Záhradnícka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
507 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Trenčín
Trenčín
Záhadnícka
pred 29 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj veľký 5-izbový (2+3) rodinný dom, situovaný v centre mesta Trenčín, vo výbornej lokalite na ulici Záhradnícka. Je ideálny pre ľudí, ktorí ocenia pokojnú atmosféru okolia, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do mesta, či už za prácou, školou alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.

Samostatne stojaci a kompletne podpivničený dom leží na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 507 m2. Tehlový dom je napojený na všetky inžinierske siete a prístupný z asfaltovej cesty. Je prevažne v pôvodnom, avšak udržiavanom stave. Dom bol daný do užívania cca v roku 1972.

Ponúka veľkorysý priestor pre bývanie viacčlennej rodiny, prípadne môže slúžiť aj ako zázemie pre vlastné podnikanie. Dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného. V pivnici sú štyri veľké miestnosti, vhodné na uskladnenie zaváranín, zeleniny, náradia. Nadzemné podlažia sú takmer identické. Na prízemí sa nachádza veľká vstupná predsieň, priestranná obývačka s balkónom, kuchyňa so špajzou a samostatná toaleta. Poschodie disponuje tromi izbami a kúpeľňou. Súčasťou domu je aj garáž.

Dom je suchý, nevlhne ani nezateká. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá je využívaná na zavlažovanie udržiavanej záhrady, ktorá predstavuje priestor na dokonalý relax.

Najväčšou výhodou tejto nehnuteľnosti je výnimočná poloha. V bezprostrednej blízkosti nájdete školy, škôlky, nemocnicu a obchodné reťazce, čo prispieva k pohodlnému a praktickému životu. Historické centrum Trenčína je vzdialené len 5 minút pešo.

Náklady na bývanie: plyn 118,- Eur, elektrina 17,- Eur, voda 20,- Eur / mesiac.

Viera Ježíková

RADO Reality Group

Tel.: +421 948 119 147

E-mail: jezikova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ | RADO | Rodinný dom v centre mesta, ul. Záhradnícka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.