4x rodinný dom 108m2, Dolné Pažite - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
108 m
2
Plocha pozemku:  
166 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trenčín
Trenčín
Dolné Pažite
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4 novostavby rodinných domov v Trenčíne v mestskej časti Záblatie na ulici Dolné Pažite. Momentálne prebieha výstavba všetkých rodinných domov a predpokladaný termín dokončenia hrubých stavieb je Október/November 2022. Rodinné domy sú spojené fasádou do jedného uceleného bloku, no každý má svoj vlastný obvodový múr a je medzi nimi dilatačná škára a izolácia.

Všetok stavebný materiál na výstavbu všetkých 4 rodinných domov je už zabezpečený a nehrozí navyšovanie kúpnej ceny zo strany developera. Taktiež sa nemusíte obávať zdržania alebo nedokončenia výstavby z dôvodu dodacích lehôt stavebných materiálov.

Domy budú vyhotovené do štádia holodom. Deliaci plot medzi jednotlivými domami bude vyhotovený v cene domu. Osadené budú plastové okná s 3-sklom. Domy budú zateplené polystyrénom hr. 15cm a stropy izoláciou hr. 40cm. Pred každým domom budú vyhotovené 2 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby. Každý dom bude mať terasu zo zámkovej dlažby s rozlohou 10m2. Kúrenie v domoch bude elektrické podlahové s možnosťou regulovať teplotu v každej miestnosti samostatne.

V Záblatí sa nachádza škôlka, Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Pošta, potraviny, mäsiarstvo Ilavský, zastávky MHD aj medzimestskej dopravy a mnoho iného. Neďaleko sa nachádza tiež základná škola, LIDL, BILLA a viacero rôznych iných firiem. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Život v mestskej časti Záblatie so sebou prináša úžasný kľud ako na vidieku, no zároveň všetky výhody života vo veľkomeste.

Rodinné domy spĺňajú energetický certifikát kategórie A.

DOM 01 150m2 234.900,-€ voľný

DOM 02 110m2 224.900,-€ voľný

DOM 03 109m2 224.900,-€ voľný

DOM 04 166m2 234.900,-€ voľný

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: 4x rodinný dom 108m2, Dolné Pažite - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.