CASMAR RK ponúka na predaj nadštandardnu novostavbu 4izb.rod.domu na K

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
218 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Trnava
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 315 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 4 izbový rod.dom typu bungalov v lokalite Kamená Cesta Trnava. Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 595m2. Na pozemku sú všetky IS+ vlastná studňa. Zastavaná plocha domu je 218m2 z toho terasa44m2.

Dispozične dom pozostáva : vstupná chodba, toaleta pre hostí, technická miestnosť, ďalej sa pokračuje veľkou chodbou kde sú 3 samostatne izby- ktoré sú oddelené od dennej časti, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, samostatné WC, súčasťou spálne je šatník a je z nej taktiež možný výstup na terasu, kuchyňa(vstup do špajze) prepojená s obývacou miestnosťou z ktorej je výstup na terasu o rozlohe 44m2.

Na stavbu domu sú použité kvalitné materiály : tehla, strecha sedlová s úložným priestorom – strešná krytina Bramac, zateplenie - minerálna vlna, plastové okná s hliníkovými elektrickými, vonkajšími žalúziami, plynový kondenzačný kotol, podlahové kúrenie, krb, na mieru vyrobená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Dom sa predáva kompletne zariadený. Pred domom je parkovacie státie pre 2 autá+ garáž pre 1 auto –z kt.je prístup na povalu. Dom je kompletne oplotený plným múrom a je tu možnosť odkúpenia pozemku za domom cca 600m2. Cena nehnuteľnosti je 350 000Eur vrátane provízie RK a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V prípade vášho záujmu nás kontaktujte na tel.č. 0908 216 676 Ing.Marta Krejčí

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.