VIVAREAL* EXKLUZÍVNA NOVOSTAVBA! Atraktívny 6-izb. RD s bazénom, so zariadením, 4 parkovacie mie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
525 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Trnava
Trnava
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásnu novostavbu samostatne stojaceho 6-izbového rodinného domu v Trnave, nachádzajúcej sa na v oddychovo-obytnej časti mesta - Kamenná cesta. Dom bol kolaudovaný v roku 2020.

Atraktívny rodinný dom je dvojpodlažný, pričom na prvom nadzemnom podlaží pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, kúpeľne s WC, priestrannej obývačky s kuchynskou a jedálenskou časťou, v ktorej sa taktiež nachádza aj vstavaný krb. Pri kuchyni je menšia príručná komora na potraviny.

Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 samostatné izby, pričom z jednej z nich je výstup na terasu, veľká kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a dva murované šatníky.

Ďalšou súčasťou domu je samostatný ateliér o výmere 17 m2 na prízemí, s vlastnou samostatnou sanitou vrátane WC, tento priestor môže slúžiť aj ako priestor na podnikanie.

Celková obytná plocha domu je až 165 m2, pričom je dom možné využiť aj ako dve samostatné bytové jednotky po malej úprave. V celom dome je podlahové kúrenie, na oknách osadené elektrické exteriérové žalúzie, kúrenie v dome je riešené prostredníctvom elektrickej energie. Výstavba domu bola realizovaná len z kvalitných materiálov, obvodovým murivom je Porotherm 300, je dom kompletne tepelne izolovaný.

Dom je situovaný ako rožný, na pozemku o výmere 525 m2, takže vstup do domu je možný z dvoch strán. Dvor a exteriér rodinného domu je zatrávnený s udržiavaným kvalitným trávnikom a tiež aj spevnená časť na ktorej je bazén 6 x3m a vlastná studňa. Vo dvore rodinného domu sú 4 parkovacie miesta.

Rodinný dom sa predáva aj kompletne so zariadením. V dome je kvalitný kamerový systém.

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca.

CENA: 499 000,- EUR vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.