ZNÍŽENÁ CENA -PREDAJ PRIESTRANNÝ 5 IZBOVÝ RD AJ PRE DVE GENERÁCIE V TICHEJ ČASTI TRNÁVKY OK

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
1275 m
2
okres Dunajská Streda
Trnávka
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 61 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateaureality ponúka na predaj priestranný úplne rekonštruovaný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite v Trnávke okres Dunajská Streda . Rodinný dom je dokončený do pekného štandardu a na všetkých oknách sú vnútorné žalúzie . Dom je postavený z tehál . Zateplenie obvodových stien je zabezpečené zatepľovacím systémom z polystyrénu hr. 150 mm s kompletnou povrchovou úpravou. Okná sú 5 komorové plastové s izolačným troj-sklom. Konštrukcia strechy je kanadský šindel sedlový. Kúrenie je plynové s radiátormi. Na obidvoch poschodiach sa nachádzajú dve izby/ jedna obývacia izba, jedna spálňa, jedna kúpeľňa, jedna toaleta a jedna veľká príjemná zariadená kuchyňa plus dve veľké príjemné šatníky na prvom poschodí a v podkroví domu. Pod domom sa nachádza aj pivnica. Tento dom s celkovou plochou 180 m2 má vynikajúce dispozičné riešenie, nakoľko je dômyselne rozdelený na dennú časť na 1.podlaží a nočnú časť na 2.podlaží. Má 4 nepriechodné izby, 1 obývačka s kuchyňami na dolnej časti domu ako aj na 1. poschodí domu . Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom disponuje 2 kúpeľňami, pričom jedna má vaňu a druhá má sprchový kút . Dom sa rozprestiera na pozemku o celkovej výmere 1275 m2, vpredu je parkovisko ako aj pred domom pre viac aut.. Plochy okolo domu sú spevnené a záhrada má vyrovnaný pozemok plno kvetmi, stromami, tujami malými jazierkami aj s garážou a letnou zakrytou terasou na dvore.. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom obchvate D4R7.

Tento RD je výborný ako aj dvojgeneračný, lebo na obidvoch poschodiach sa nachádzajú 2 spálne ,1 obývacia izba spojená s krásnou kuchyňou a dve kúpeľne a dve toalety. Rod dom je čiastočne podpivničený a parkovacie miesta sú pre viac vozidiel minimálne pre 4 áut. Záhrada je príjemná ale aj veľká , kde sa nachádza letná terasa. aj garáž

Ak by klient rozmýšľal o investícií ako kúpa apartmánového domu a prenájom pre turistov tiež je veľmi dobrá príležitosť.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes Výhodou tohto veľkého pozemku je ,že sa dá postaviť ešte jeden nový RD.

Dispozičné riešenie: mala predsieň, schodisko, vstup do pivnice, obývačka, kuchyňa, pracovňa, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, v podkroví sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa, šatník, kúpeľňa zo sprchou a s WC.

Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba.

Steny: stierky, omietky.

Okná: plastové.

Vybavenie kúpeľne: klasická rohová vaňa, sprchovací kút.

Oddelené WC.

Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka.

Stav objektu: kompletná rekonštrukcia

Strecha- kanadský šindeľ od roku 2018

Konštrukcia objektu: tehlová.

Kúrenie: radiátory, plynový kotol PROTHERM-GEPARD.

Predpríprava na krb- kachle.

Všetky inžinierske siete - elektrina ( 220V,380 V),obecná voda, plyn, kanalizácia Optický internet. Rovinatý, oplotený pozemok s okrasnými a ovocnými stromami a kríkmi, hroznom, zeleninová záhrada, jazierka s rybkami, studňa.

Asfaltová prístupová cesta. Elektrické otváranie brány s diaľkovým ovládaním. Čiastočné podpivničený. Na pozemku sa nachádza garáž, altánok s krbom, predzáhradka.

Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škôlka.

Cena aj s kompletným realitným, právnym a úverovým servisom je 247. 990.- Eur. Dohoda je možná!

Energetický certifikát typ- B.

Kontakt : PhDr. Chrenko Edit ,mobil: 0905 329 399, email: chrenko@chateaureality.sk

Obhliadky robíme aj cez víkend v sobotu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA -PREDAJ PRIESTRANNÝ 5 IZBOVÝ RD AJ PRE DVE GENERÁCIE V TICHEJ ČASTI TRNÁVKY OK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.