Rodinný dom na predaj Turany - Novostavba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
750 m
2
okres Martin
Turany
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom pri Martine, v meste Turany. Nachádza sa na upravenom pozemku o rozlohe 750 m2, zastavaná plocha činí 103 m2 a úžitková plocha činí 200 m2. Dom bol postavený v roku 2012 z tehly (38 cm) a je zateplený 10 cm polystyrénom. Strešná krytina betónová škridla Nelskamp. Disponuje plastovými RI oknami s 5-komorovým rámom a izolačným dvojsklom. Na priľahlom pozemku sa nachádza záhradný domček o rozlohe 40 m2, ktorý slúži na uskladnenie dreva, náradia a záhradného príslušenstva. Rodinný dom je napojený na vlastnú studňu, z ktorej čerpá úžitkovú vodu na polievanie a do WC. Vykurovanie objektu je zabezpečené kotlom na pevné palivo Viadrus (30 kW) v kombinácii s elektrickým dokurovaním. Na prvom podlaží sa nachádza teplovodné podlahové kúrenie, na druhom podlaží je rozvod tepla prostredníctvom radiátorov. Možnosť pripojiť do systému fotovoltaiku alebo solárne panely.

Dispozičné riešenie: Prvé podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej vedie vstup do kúpeľne, obývacej izby spojenej s kuchyňou, jednej nepriechodnej izby, do práčovne, kotolne a na druhé podlažie. Z obývacej izby vedie vstup na východne orientovanú terasu. Druhé podlažie pozostáva z troch nepriechodných izieb a druhej kúpeľne s vaňou. Z dvoch podkrovných izieb vedie vstup na východne orientovaný balkón.

Na pozemku parkovanie pre dve osobné vozidlá, prístupová cesta upravená asfaltová. Objekt je napojený na nočný prúd. Odpadové vody sú riešené mestskou kanalizáciou. Na pozemku sa nachádza množstvo okrasných aj ovocných drevín a celkovo celá stavba aj s pozemkom pôsobia veľmi čistým a rodinným dojmom. Odporúčam vidieť!!

Cena: Dohodou

Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Dalibor Holko, tel:0911 646 619 mail: holko@astoria.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové

Na mape: Rodinný dom na predaj Turany - Novostavba

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.