6 izbový rodinný dom na predaj, Tureň, okres Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
195 m
2
Plocha pozemku:  
679 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Senec
Tureň
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 214 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predá 16-ročný veľmi pekný samostatne stojaci 6-izbový rodinný dom, obec Tureň, okres Senec.

Rodinný dom je tehlový (40 cm), zateplený, nie je podpivničený, dokončený a skolaudovaný v roku 2003. Obytná plocha domu je 195 m2 (prízemie má rozlohu 110,45 m2 a prvé podlažie 85,2 m2) plus terasa (14 m2) a balkón (3,10 m2), veľkosť pozemku je 679 m2. Dom je orientovaný smerom na SV, JZ (obývacia izba na prízemí a spálňa na poschodí) a JV (kuchyňa na prízemí). Dom sa nachádza pri suchom koryte potoku Čierna voda, je to posledný možný pozemok v danej lokalite, zabezpečené súkromie a v budúcností nebude možné stavať za pozemkom, z prístupovej strany je jeden sused a po strane pozemku je druhý sused.

Rodinný dom sa predáva zariadený, podľa dohody s kupujúcim.

Dom má sedlovú strechu, plastové okná s vonkajšími žalúziami (obývacia izba má elektronicky ovládané, ostatné sú manuálne ovládané). Dom má elektrinu, obecnú vodu, plyn a žumpu (kanalizácia nie je), nový kotol Junkers, zásobník 100 litrov. V dome je podlahové vykurovanie, v obývacej izbe je krb bez prieduchov. Schodisko je betónové, celé obložené drevom.

Prízemie rodinného domu má vykurovanú garáž (pre jedno auto, nevyužíva sa pre parkovanie auta, nie je garážová brána) so skladom, vstupnú chodbu, jednu spálňu, kúpeľňu s vaňou, samostatnú toaletu s umývadlom, veľkú obývaciu izbu, jedálenskú časť a veľmi peknú kuchyňu (nábytok môze byť v dvoch farebných prevedeniach). Kuchynská linka je kompletne vybavená – umývačka Electrolux, elektrická rúra Electrolux, varná doska AEG, digestor Faber, chladnička s mrazničkou Gorenje. Z obývacej izby je vstup na terasu a krásny výhľad na vlastnú záhradu cez širokú okennú tabuľu.

Poschodie má štyri izby, jednu veľkú kúpeľňu s toaletou (so sprchovým kútom a vaňou), chodbu, technickú miestnosť s kotlom a zásobníkom. Jedna spálňa má lodžiu, klimatizáciu, druhá spálňa je väčšia a je tiež klimatizovaná (LG Neo Plasma). Dom má plávajúce podlahy, dlažbu v kuchyni.

Mesačné náklady sú okolo 200,-Eur (120,- plyn, 30,- voda, 70,- elektrina, plus odvoz smetí) pri plnom vyťažení. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát. V obci Tureň sa nachádza materská škola, základná škola, pošta, lekár, obchody, služby, ihriská, pravidelné autobusové spojenie so Sencom a Bratislavou.

Celková cena 220.000,- Eur je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt:

0911410278, kamil@konfido.sk , Kamil Krebes

0902334792, info@konfido.sk , Mária Kuzmová

Vek stavby:
< 20 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 6 izbový rodinný dom na predaj, Tureň, okres Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.