Novostavba moderného, nízkoenergetického rodinného domu - Bungalov 5 v projekte pod Striebornico

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
112 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Bánovce nad Bebravou
Uhrovec
pred 19 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Projekt výstavby rodinných domov .. Pod Striebornicou .. sa nachádza v nádhernom prostredí podhorskej obce Uhrovec. obklopenej príjemnou prírodnou scenériou. vytváranou pohorím Strážovských vrchov. Je zasadený do prostredia medzi miestnym vodným tokom a rekreačným areálom Striebornica vybaveným náučným chodníkom. oddychovými zónami. chatovou osadou ... Prostredie ponúka krásne výhľady. možnosti trávenia voľného času cyklistikou. turistikou a spoznávaním okolia.

Obec Uhrovec je strediskovou obcou. s kompletnou občianskou vybavenosťou – lekár. lekáreň. obchod. večierka. zrekonštruovaná škola a škôlka... Pre deti sú k dispozícii multifunkčné ihriská pre najmenších. ako aj pre väčšie deti.

Bungalov č. 5 je prízemný rodinný dom kompaktných rozmerov. projektovaný s malou priestorovou náročnosťou. s ohľadom na čo najnižšiu energetickú náročnosť a čo najlepšie priestorové využitie. Je vhodný pre výstavbu aj na menšom pozemku s možnosťou umiestnenia parkovania v jeho prednej časti. Mohol by splniť očakávania malej rodiny. prípadne staršieho manželského páru.

Jeho obytné. prízemné podlažie pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom pre vstavané skrine . ktorá prechádza do slnečného a otvoreného priestoru kuchyne s obývačkou vybavenej priestrannou komorou. kúpeľne a dvoch samostatných izieb. V hale je možnosť umiestnenia krbu ( komín k dispozícii ) a je vybavená veľkými francúzskymi dverami so vstupom na slnečnú terasu.

Cena domu je prerátaná do stavu hrubej stavby ( základová doska s obvodovým murivom. vnútorné priečky. okná. vstupné dvere. strecha. klampiarske práce...)

Dom je však možné objednať aj dokončený do stavu holodom, tu bude kompletne zateplený. vybavený modernými oknami s izolačným trojsklom a vykurovanie je zabezpečené úsporným kondenzačným kotlom s podlahovým kúrením ( vrátane prípavy teplej vody ). prípadne modernou technológiou vykurovania tepelným čerpadlom ( doplatok len 6.000 EUR + možnosť vybavenia dotácie). Vyváženej teplote a úspore bude pomáhať rekuperačná jednotka. Rodinný dom bude kompletne zateplený ( podlahy. obvodový plášť 20 cm polystyrén. stropy 30 cm minerálna vlna ). Dom bude odovzdaný v tomto variante takmer dokončený. chýbať bude položiť podlahy a interiérové dvere. obložiť a namontovať sanitu v kúpeľni a WC. osadiť kuchynskú linku...

Stav budovy

V prípade hrubej stavby: základová doska s obvodovým murivom. vnútorné priečky. okná. vstupné dvere. strecha. klampiarske práce...

V prípade stavu - holodom: Odovdzávame plne funkčný. nízkoenergetický RD napojený na el. energiu. vodovod. plyn ( bez meračov ). kanalizáciu. s plne funkčným kúrením ( plynový kotol / tepelné čerpadlo ). kompletne zateplený. vymaľovaný základným náterom na bielo. vypínače. zásuvky. Bez podláh. interiérových dverí obkladov a sanity.

Viac na https://www.realiss.sk/podstriebornicou/ponuka-domov

Cena domu je prerátaná na stav - hrubá stavba, bez pozemku.

Cena pozemku záleží od zvolenej parcely v projekte ( Cena za m2 je 55 EUR vrátane sietí, komunikácie, osvetlenia ... ).

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Novostavba moderného, nízkoenergetického rodinného domu - Bungalov 5 v projekte pod Striebornico

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.