Rodinný dom Košice - okolie, Valaliky, novostavba, všetky IS

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
125 m
2
Plocha pozemku:  
657 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Košice - okolie
Valaliky
pred 275 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 271 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa exkluzívne rodinný dom v okolí Košíc v obci Valaliky , ulica Na Valníku. Dom je novostavba skolaudovaná nachádzajúca sa na začiatku obce Valaliky. Rodinný dom je napojený na všetky IS (obecná voda, plyn, kanalizácia, elektrina), disponuje aj vlastnou studňou. Stavba je typu Bungálov, možnosť dokončenia podkrovia cca 60 m2, (dokončiť treba podlahy, prebrúsiť sádrokartónové steny a vymaľovať) v súčasnosti sa podkrovie využíva ako odkladací priestor. IS sú vytiahnuté aj do podkrovia. Dom disponuje tromi spálňami a obývacou miestnosťou s krbom a kuchyňou, ktorej súčasťou je špajza . Súčasťou spálne je šatník a kúpeľňa so sprchovým kútom. V kuchyni je linka na mieru vrátane zabudovaných spotrebičov. Nachádza sa tu aj WC s technickou miestnosťou a práčovňou a kúpeľňa s WC. Z obývacej miestnosti je východ na krytú terasu s rozľahlou výmerou. Dom je postavený v roku 2018 z tehál 300 mm a zateplený 150 mm polystyrénom. Strecha z betónovej škrídle. Vykurovanie je podlahové plynové v celom dome. Dom sa ponúka vrátane vybavenia a zariadenia, ktoré je nové a prevažne na mieru. Dom je vedený na LV ako chata, spĺňa však parametre celoročného bývania, je možnosť financovať bankou. Obec je veľmi dobre občiansky vybavená, veľmi dobrá dostupnosť do mesta iba 3 km. MHD zastávka je na začiatku obce cca 750 m od rodinného domu. Pozemok je oplotený betónovým plotom a brána je na DO. V dome je príprava na kamerový systém, dom je zabezpečený alarmom, internet je optika. Budúci vlastník sa môže po kúpe nasťahovať a nemusí vynakladať žiadne úsilie z terénnymi úpravami ani so zariadením domu. Navyše možnosť rozšíriť úžitkovú plochu domu o podkrovie čo činí 60 m2 navyše. dom má energetický certifikát A1.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.

Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: Rodinný dom Košice - okolie, Valaliky, novostavba, všetky IS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.