3i rodinný dom v blízkosti železnice Regiojet, Veľké Blahovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
145 m
2
Plocha pozemku:  
777 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Dunajská Streda
Veľké Blahovo
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 218 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3i rodinný dom s krytým parkoviskom až pre 3 osobné autá v peknom prostredí v srdci Žitného ostrova, v blízkosti železničnej trate Regiojet (Bratislava – Komárno), stanica vzdialená len 600 m, iba 40 km od centra Bratislavy. RD sa nachádza v intraviláne obce Veľké Blahovo. V blízkosti (4 km) je okresné mesto Dunajská Streda, kde je známe termálne kúpalisko. Poloha a veľkosť stavby RD poskytujú dostatočné predpoklady pre pohodlné bývanie a spokojnosť podľa predstáv užívateľa.

Udržiavaný, podpivničený, trojizbový rodinný dom, postavený v roku 1976 sa nachádza na pozemku o rozlohe 777 m2.

Zastavaná plocha: hlavná budova RD 135 m2, letná kuchynka 48 m2 a skladové priestory 40 m2. Úžitková plocha RD je 110m2, letná kuchynka 35m2.

RD je stavebne spojený s ďalšími budovami (letná kuchynka so samostatnou izbou a skladové priestory). Obvodové murivo pálená tehla v kombinácii s pórobetónom. V roku 2007 bola vykonaná rozsiahla rekonštrukcia exteriéru všetkých objektov nachádzajúcich sa na pozemku. V rámci rekonštrukcie bola urobená nová strecha s betónovými škridlami, ktorá je prepojená ponad všetkých objektov, výmena drevených okien, obnovená fasáda, prístrešok na garážové státie osobných automobilov spojený s hlavnou budovou, krytá terasa a chodníky. Rodinný dom spolu s ostatnými budovami pôsobí kompaktne a kultivovane. Zároveň bola vykonaná rekultivácia záhrady, kde v súčasnej dobe sa nachádza stavaný bazén, trávnik a mladé ovocné stromy. Celý pozemok je oplotený.

Interiérová časť budov je v dobrom, udržiavanom stave. Dispozícia miestností - vstupná hala, izba, izba, spálňa, špajza, kuchyňa, kúpeľňa s WC, krytý vstup do domu a veľká krytá terasa. V objekte letnej kuchynky je kuchyňa a 1 izba. Podlaha v miestnostiach je kombinovaná.

Skladové priestory sú rozdelené na tri samostatné miestnosti s betónovou podlahou. V pivničnej časti sú 3 samostatné miestnosti, kde sú umiestnené 1 x kotol na zemný plyn, 1 x kotol na drevo, studňa s čerpadlom a tlakovou nádobou na zásobovanie vodou. Povala vo všetkých častiach objektov je liaty betón.

Zásobovanie pitnou vodou je zabezpečené z vlastnej studne. Obecný vodovod na pitnú vodu je len 4 m od domu. Možnosť napojenia sa. Na polievanie záhradnej časti je ďalšia studňa. Splašky sú napojené na vlastnú izolovanú žumpu. Vykurovanie kombinované, 2 nezávislé tepelné kotle (zemný plyn a drevo) s radiátormi.

Cena 3-izbového rodinného domu s garážovým státím pre 3 autá, budovou letnej kuchynky a budovou skladov, vrátane pozemku je 83 000,00 EUR. (Vrátane provízie RK).

V prípade záujmu Vám ochotne zabezpečíme obhliadku domu.

Kontaktujte prosím: Ing. Eduard Csonga, tel. +421903652122, e-mail: egm@egmconsult.sk

Popis lokality

Obec Veľké Blahovo sa nachádza v srdci Žitného ostrova na juhozápade Slovenska, len 40 km od Bratislavy a 4 km od okresného mesta Dunajská Streda. Občianska vybavenosť v obci je dobrá. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, kultúrny dom. V obci je niekoľko obchodov s potravinami a rozličným tovarom, reštaurácií. Nájdete tu všetky potrebné služby. Cesta 1. triedy č. 63 (E575) je vzdialená len 1 km od domu, ako aj priame spojenie z obce na starú bratislavskú cestu 572. Pohodlné železničné spojenie z blízkej stanice do Bratislavy aj Komárna. Zastávka autobusu je do 5 min. chôdze. Priame autobusové spojenie do Bratislavy, Dunajskej Stredy a okolitých obcí. Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede (4,1 km), Slovakia ring Orechová Potôň (5 km) a krásne výletné miesta v okolí Malého Dunaja, alebo Vodného diela Gabčíkovo vyzdvihujú celkovú atraktivitu tejto lokality.

Vek stavby:
< 30 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Eurookná
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Altánok:
áno
Bazén:
áno

Na mape: 3i rodinný dom v blízkosti železnice Regiojet, Veľké Blahovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.