Predáme 3-izb. RD v obci Veľké Lovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
443 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Nové Zámky
Veľké Lovce
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 231 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme zachovalý 3- izbový rodinný dom v obci Veľké Lovce. Cena najvýhodnejšia v okrese, aká len môže pre mladú rodinu byť. V roku 1968 bol postavený z pálených tehál, na 443 m2 veľkom, mierne svahovitom pozemku. Má tvar štvorca, vo dvore s menšou prístavbou, strecha je stanová zo škridiel. Nachádza sa blízko centra obce, v dome sú zavedené všetky IS. Všetko je v zachovalom, pôvodnom stave. Dispozične pozostáva: vstup do domu cez vyššie schodisko do predsiene. Z predsiene je vstup do troch miestnosti. Dve izby sú priechodné. Jedna nepriechodná. V dome je menšia kuchyňa, špajza a kúpeľňa. Polovica domu je podpivničená. V pivnici je letná kuchyňa a 3x komora. Na pozemku je vlastná studňa ako druhý zdroj vody. Centrálne kúrenie je zabezpečené plynom. Možnosť kúriť aj pevným palivom. Odkanalizovanie je do žumpy na dvore. Okná, dvere sú pôvodné, podlahy v 1 izbe parkety, v dvoch izbách palubovka. Kúpeľňa, predsieň dlažba. Obec má základnú občiansku vybavenosť, je tam aj Z Š 1-9 trieda, MŠ, zdravotné stredisko, aj lekáreň. Obec je vzdialená iba 12 km. od termálneho kúpaliska Podhájska. Medzi obcou Radava a Veľké Lovce je rekreačné stredisko Lagáň. V Radave je soľná jaskyňa.

Podhájska kúpalisko je najznámejšie svojim areálom bazénov s termálnou liečivou vodou jedinečného zloženia, ktorá patrí medzi najmineralizovanejšie vody v strednej Európe.

V celej oblasti sa nenachádza žiadny priemysel, ktorý by znečisťoval ovzdušie a preto sa tu dobre cítia i ľudia s ochoreniami dýchacích ciest.

Dom je slnečný, kúpou bude voľný, vhodný pre rodinné bývanie, alebo ako víkendový dom. Má pekný výhľad z dvora.

V prípade záujmu kontaktujte IBA maklérku: okamžité obhliadky vám zabezpečí pani Laurová, maklérka aktivna v danej lokalite, dohodnite sa na tel. č. uvedenom pri inzeráte.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Predáme 3-izb. RD v obci Veľké Lovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.