Rodinný dom z pálenej tehly na predaj v obci Veľké Lovce !

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
135 m
2
Plocha pozemku:  
973 m
2
okres Nové Zámky
Veľké Lovce
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom z pálenej tehly, postavený v roku 1965, v obci Veľké Lovce, 20 km od okresného mesta Nové Zámky, 9 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom je orientovaný smer severovýchod, prístupová cesta asfalt, oplotený na svahovitom pozemku o rozlohe 973 m2, kopaná studňa, ovocné stromy, záhrada. Dispozícia domu je vstupná chodba, kuchyňa, špajza, WC s kúpelkou, 4 samostatné spálne. Inžinierske siete sú funkčné - elektrika, obecná voda, plyn, odpadová voda zvedená do trativodu. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná, zateplenie obvodového plášťa, kuchyňa. Dom dispozične zodpovedá aj dvojgeneračnému bývaniu s dvomi samostatnými vchodmi. Kúpou je dom ihneď voľný, bez tiarch.

Obec Veľké Lovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, má 1900 obyvateľov, dobrú dostupnosť do mesta Nové Zámky, Šurany. Prekrásna svahovitá okolitá príroda bohatá na lesy je vhodná na agroturistiku - Lagáň, Mariánska Čeľaď, Podhájska.

Cena nehnuteľnosti je 47 000.-€, bližšie informácie Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, email. olvecky@dobrereatity.sk, Viber, WhatsAap.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom z pálenej tehly na predaj v obci Veľké Lovce !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.