Exkluzívne !! predaj rodinný dom novostavba Veľký Cetín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
94 m
2
Plocha pozemku:  
490 m
2
okres Nitra
Veľký Cetín
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 310 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu v obci Veľký Cetín vzdialenej od Nitry 13 kilometrov. Dom sa nachádza na 5 árovom rovinatom pozemku so šírkou 14 m, je situovaný v lokalite s novou výstavbou rodinných domov. Bol skolaudovaný v roku 2017, postavený je z Ytongu 40 cm, zateplený je polystyrénom, krov je väzníkový s 20 ročnou zárukou. Podlahová plocha činí 94 m2. Dispozičné riešenie domu – vstupná chodba, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou s výstupom na zadnú terasu, kuchynskú linku je potrebné zabezpečiť, špajza, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC. Dom je napojený na všetky IS vrátane kanalizácie. Kúrenie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom BAXI a radiátormi, ohrev vody je súbežne s ÚK. V izbách sú plávajúce podlahy, v ostatných miestnostiach sa nachádza keramická dlažba. V obývačke je príprava na krb. Potrebné natrieť fasádu, dobudovať plot, terénne úpravy. Dom je ideálny pre rodinu s deťmi – tiché prostredie, v blízkosti škola, škôlka, ihrisko, autobusová zastávka ... V obci je dostupná i ďalšia občianska vybavenosť - potraviny, zdravotné stredisko, pošta ... Dom je ihneď voľný k nasťahovaniu. Cena 125.000,- + dohoda.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Exkluzívne !! predaj rodinný dom novostavba Veľký Cetín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.