Túžite po bývaní v blízkosti centra mesta Veľký Krtíš? Pripravený pre Vás je tento super

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1367 m
2
Plocha pozemku:  
1367 m
2
okres Veľký Krtíš
Veľký Krtíš
Veľký Krtíš
pred 150 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality ponúka na predaj za bezkonkurenčnú cenu veľmi pekný zachovalý rodinný dom nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Veľký Krtíš. Ide o samostatne stojací dom obklopený slnečnou záhradou plnou ovocných stromov a kvetín. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž, včelie úle, králikáreň, voliéra pre Vášho psíka. Plno zelene o ktorú je príkladne starané. Samotný dom pozostáva z prízemia v ktorom sa nachádza kotolňa s plynovým kotlom a bojlerom, letná plne funkčná kuchyňa, dve izby, ktoré momentálne slúžia ako sklad a garáž. Po pekných schodoch sa vychádza na prvé poschodie kde sa nachádzajú 3 nepriechodné veľkorysé izby, kuchyňa s veľkou špajzou a kúpeľňa s vaňou a wc. Na prvom poschodí je aj hlavný vchod do domu. Po presvetlených schodoch prejdeme na druhé poschodie, ktoré je úplne identické ako prvé až na kúpeľňu v ktorej sa nachádza sprchový kút a wc. Na priestrannej svetlej chodbe je vstup na terasu a taktiež na povalu rodinného domu. Sedlová strecha je zdravá nezateká. Na povale sa taktiež nachádza aj jedna manzardka. Ide o pôvodný, ale veľmi zachovalý stav. Podlahy sú drevené parkety a keramická dlažba. Okná sú pôvodné drevené, ale veľmi zachovalé. Dom je presvetlený a veľkorysí. Kúrenie je riešené radiátormi s plynovým kotlom. Voda je bezchybná z vlastnej studne.

V tomto dome si môžete užívať svoje bývanie viac generácii a každý so svojím súkromím. Nízke mesačné náklady. Záhrada je o výmere 814 m2 a zastavané plochy a nádvoria sú o výmere 553 m2.

Odporúčame hlavne kvôli stavu a lokalite, ktoré sú predurčené na šťastný domov.

Energetický certifikát nebol predložený. Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TU reality Vám zabezpečíme kompletný právny servis a prevedieme Vás aj katastrálnym konaním. Tak isto uhrádzame aj poplatok za vklad do katastra. Bližšie informácie Vám poskytneme na pitonakova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.