4 izbový, tehlový DOM v tichej ulici, Veľký Šariš - centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
138 m
2
Plocha pozemku:  
556 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Prešov
Prešov
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 148 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Príjemné bývanie v centre mesta a zároveň kľud, ticho a súkromie slepej ulice. K tomu pekná záhrada pre šantenie detí, no nenáročná na údržbu. Priestranné patio pre relax s priateľmi, či rodinou. Ak si takto predstavujete komfortné bývanie, tak práve takýto komfort Vám poskytne naša ponuka.

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL Vám exkluzívne ponúka na predaj veľkorysý, poctivý tehlový, 16 ročný, 4 izbový rodinný dom s garážou v centre Veľkého Šariša v tichej, slepej ulici Púchovská.

Z dôvodu obmedzenia počtu fotografií a množstva textu kompletný inzerát a viac fotografií nájdete priamo na web stránke našej kancelárie. (ak sa nachádzate mimo nej)

Lokalita:

Nehnuteľnosť sa nachádza nielen v centre mesta Veľký Šariš ale aj v centre jeho kompletnej občianskej vybavenosti, kde v okruhu 700 m nájdete všetko čo patrí ku komfortu nielen vášmu, ale aj vašich detí. Zastávku MHD, potraviny, či praktický bankomat máte 250 m od domu. K základnej škole (a aj jej ihrisku / športovisku) to vaše deti majú necelých 500 m a materskú, základnú umeleckú školu, či zdravotné centrum máte v dosahu 700 m od domu.

Aj keď je dom v centre mesta jeho umiestnenie v slepej, tichej uličke vám poskytne plný komfort nerušeného a pokojného bývania s dobrými susedmi. A voľný čas Vám vyplnia miestne atrakcie alebo sa cyklistickým chodníkom viete vybrať do Prešova, či na opačnú stranu k novému hradnému mostu.

Popis pozemku:

Na rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 556 m² vstupujete priamo z ulice. Je dostatočne priestranný s parkovaním pre minimálne 3 osobné autá za sebou a samostatne stojacou murovanou garážou o rozlohe 30 m² s dielňou vzadu. Pozemok je krásne udržiavaný s okrasnými drevinami, viničom, priestrannou záhradou s patiom pre grilovačky a inú záhradnú zábavu. Zároveň disponuje miestom pre trampolínu, bazén, či preliezky to všetko ukryté pred pohľadmi susedov.

Popis rodinného domu:

Dominantu pozemku tvorí maximálne efektívne dispozične riešený 4 izbový rodinný dom o zastavanej ploche 80 m² no celkovej úžitkovej ploche až úžasných 138 m². Stavba je poctivá, TEHLOVÁ (44 cm hrúbka muriva) pozostávajúca z 2 podlaží, postavená a kolaudovaná v roku 2004.

1. NP - prízemie tvorí vstupná hala s kúpeľňou a toaletou, z nej sa vchádza priamo do priestrannej obývacej haly s krbom, jedálňou a vpravo s kuchyňou so špajzou a technickou miestnosťou.

Kuchyňa má okná situované do ulice z obývacej haly vás poteší pohľad do záhrady. Ak ak si štandardné okno vymeníte za francúzske váš pôžitok bude dokonalý.

Z prízemia sa točitým oceľovým schodiskom obloženým masívom dostanete do stredu poschodia kde priamo pred Vami bude druhá kúpeľňa s WC. Vľavo sa nachádza hlavná spálňa na jednej strane so vstupom na terasu a z druhej strany spálne je vstup do veľkého šatníka.

Pravú časť poschodia tvoria ďalšie 2 izby a z obidvoch je vstup na balkón.

Technický stav nehnuteľnosti:

Stavba je napojená na všetky inžinierske siete + vlastnú studňu a nevyžaduje žiadnu ďalšiu investíciu do prvkov krátkodobej, či dlhodobej životnosti. V rámci stavby boli použité výhradne kvalitné materiály (drevené dvere, drevené a keramické podlahy, vstavané nábytky ...) o čom svedčí ich stále "nový" vzhľad. Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom napojeným na radiátory. Celkové mesačné prevádzkové náklady (E + P + V) predstavujú sumu 110,-€ / 2 dospelé osoby a ročná daň z nehnuteľnosti je vo výške 75,-€ vrátane platby za odpad - neporovnateľné s nehnuteľnosťami v Prešove, kde napríklad len za odpad platí 4 členná rodina 85,-€.

Právny stav nehnuteľností:

Osobné vlastníctvo s 1 zál, právom, financovanie kúpy možné aj hypotekárnym úverom, ktorý pre Vás vybavíme priamo u nás. RD energeticky certifikát nemá. Internet - možnosť optiky k domu 10Mbit/s. Voľný po dohode. Po dohode taktiež možnosť ponechať nábytok.

Vlastníci sa o nehnuteľnosť po celý čas starali s láskou a veria, že nájdeme nového vlastníka, ktorý bude v rovnakej starostlivosti pokračovať.

Predaj tejto nehnuteľnosti pre Vás zabezpečuje: VladimirSabol.sk

Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV5RDEx

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.