Krásny vidiecky dom vhodný aj na trvalé bývania, Vernár blízko lyžiarskeho strediska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
171 m
2
okres Poprad
Vernár
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám  ponúka na predaj krásny vidiecky rodinný dom vhodný na chalupárčenie, alebo trvalé bývanie  v malebnej obci Vernár.

DOM: Rodinný dom je postavený z tehly ( porotherm 45 cm) ,  prešiel kompletnou rekonštrukciou - nová strecha v roku 2019 ( bramac), plastové okná,  plávajúce podlahy v izbách, keramická dlažba v kúpeľniach, vstupnej chodbe, krbové kachle v obývačke, spálni, nové rozvody vody, elektriny, odpadu. Zrekonštruované kúpeľne  vrátane novej sanity, zrekonštruované schodisko, vstavané skrine, nová kuchynská linka.  Vykurovanie je teplovodné ( radiátory) pomocou moderného kotla so zásobníkom na peletky + možnosť vykurovania elektrokotlom, tak isto aj ohrev vody. Voda je napojená na verejný vodovod, odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. 

DISPOZÍCIA: Rodinný dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou, samostatná izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom s toaletou, úložný priestor. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou.

VÝHODY: Bez nutnosti ďalších investícií. Ihneď vhodný na užívanie. Nízke mesačné náklady ( 20,-€ voda, 60,-€ elektrina).

POZEMOK: K domu prislúcha pozemok o veľkosti 171,63 m2 ( zastavaná plocha 85 m2 je vo výlučnom vlastníctve majiteľa). Plocha pozemku 86,63 m2 prislúcha majiteľovi na základe podielového spoluvlastníctva, nakoľko dvor užívajú traja vlastníci, je spoločný. 

LOKALITA: Dom sa nachádza cca 1 km od lyžiarskeho strediska Tri studničky. Vernár je vzdialený 20 km od Popradu. V obci sa nachádza Obecný úrad,,  potraviny, materská škola. Obec Vernár bola zapísaná ako chránená lokalita Slovenský raj. 

CENA: 150 000,- EUR

Možnosť financovania hypotekárnym úverom.

V prípade záujmu o obhliadku danej nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0917 206 415 alebo mailom a rada Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Mierny svah
Vnútorný kozub:
áno
Alarm:
áno
Internet:
áno

Na mape: Krásny vidiecky dom vhodný aj na trvalé bývania, Vernár blízko lyžiarskeho strediska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.