Na prenájom rodinný dom pri Vrábloch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
okres Nitra
Vráble
pred 259 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4-izbový, dvojpodlažný rodinný dom o výmere 140 m2 spolu s pozemkom o výmere 950 m2 . K domu taktiež prislúcha garáž o výmere 42 m2. Dom sa prenajíma v kompletnom štandardnom vybavení vrátane kuchynskej linky. Dom pozostáva zo vstupnej predsieni a chodby do obývačky prepojenej s kuchynskou časťou opticky odčlenenou barovým pultom so zabudovaným akváriom v strede miestnosti, kúpeľňou spolu s WC a technickej miestnosti na prvom podlaží. Druhé podlažie pozostáva z troch samostatných obytných izieb a kúpeľne s WC. K domu prislúcha samostatná garáž na dve osobné autá s elektricky otvárateľnou bránou na diaľkové ovládanie so vstupom do predsieni a dvora s terasou o veľkosti 18 m2 so vstupom do obývacej miestnosti. Dom je ohradený živím plotom a elektrický otvárateľnou bránou na diaľkové ovládanie.

Štandardné vybavenie domu pozostáva zo stierky na stenách obytného priestoru, drevenej podlahy a keramickej dlažby, radiátorov a interiérových dverí, žalúzií a dreveného schodiska. Dom má vlastný zdroj kúrenia, na prvom podlaží podlahové vykurovanie, na druhom podlaží nástenné radiátory a vybavenia kúpeľní s obkladom na stenách a dlažby na zemi vrátane všetkej sanity (umývadlo wc a sprchový kút na prízemí, vaňa, sprchový kút, wc, umývadlo a bidet na poschodí).

Dom je vybavený, video vrátnikom, satelitom a internetom cez T-COM s možnosťou zabezpečenia upratovanie domu a údržby okolia domu.

Dom sa nachádza v tichej časti v obci blízkosti mesta Vráble s ktorým ho spája chodník. Obec je relatívne malá preto je všetko na skok. Neďaleko sa nachádza autobusová a vlaková zástavka, malé potraviny, futbalový štadión s detským ihriskom a bufetom.

Cena prenájmu je od 1000 €/mesiac + energie.

V prípade záujmu volajte na číslo 0908133421.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.