Kúpeľný dom v obci Vyhne.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
499 m
2
okres Žiar nad Hronom
Vyhne
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 158 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojpodlažnú nehnuteľnosť, kúpeľný dom Elvíra v obci Vyhne. Dom bol postavený v roku 1911. Priľahlá záhrada má plochu 1079m2. Dom je situovaný v intraviláne obce Vyhne v svahovitom teréne v blízkosti termálneho kúpaliska. Od roku 2000 je v rekonštrukcii, a je napojený na občiansku a technickú vybavenosť. Prízemie o výmere 170m2 je otvorené, bez priečok. Prvé nadzemné podlažie má výmeru 176m2 so samostatným vstupom a pozostáva zo 4 obytných miestností, kuchyne, chodby, zimnej záhrady, loggie, kúpeľne a sociálneho zariadenia. Aj podkrovie o výmere 153m2 má  samostatný vstup a pozostáva z haly, chodby, 2 izieb a loggie. Obvodové steny domu sú kamenné a murované s hrúbkou 55cm, nosné priečky sú murované s hrúbkou 30cm. Stropy prízemia a prvého nadzemného podlažia sú železo-betonové, a strop v podkroví je drevený. Strecha domu je sedlová. Okná v celom objekte sú drevené, zdvojené. Vykurovanie domu je lokálne -každé podlažie samostatne cez pece na pevné palivo. Na prvom podlaží sú spravené rozvody kúrenia a radiátory, s možnosťou pripojenia na kotol, ktoré treba dokončiť. Okolo domu je spravená drenáž na odvedenie dažďovej vody. Vonkajšia fasáda domu je  opravená. Nehnuteľnosť je vhodná na podnikateľské ako aj na rekreačné účely. ID ponuky: 24188

 Cena nehnuteľnosti v aktuálnom stave je 130 000 € .

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421907858443 alebo na e-maile: zdenajanosova@maxareality.sk. 

Cena zahŕňa finančné poradenstvo, poistenie, kompletný právny servis, katastrálny servis a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

MAXA reality, s.r.o., Námestie Matice slovenskej č. 6, 965 01 Žiar nad Hronom

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Svahovitý
Zimná záhrada:
áno

Na mape: Kúpeľný dom v obci Vyhne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.