*REGIO-REAL* Novostavby Záborské

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
536 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Prešov
Záborské
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pripravili sme pre Vás projekt výstavby 4 rodinných domov v obci Záborské.

4 - izbové rodinné domy typu bungalov, sa nachádzajú v zastavanej časti obce na pozemkoch s rozlohami 536m2, 498m2, 503m2 a 694m2 (+ podiely na prístupovej ceste). Orientácia na svetové strany je ideálna, domy sú osadené na pozemku tak, že na Sever sú orientované: kúpeľňa, WC, šatník, tech. miestnosť. Obytné miestnosti sú otočené na Juh/Západ, a na Východ.

Rodinné domy ponúkajú 2 nasledovné dispozície: 1. Dom s pôdorysom v tvare L: obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, 3 neprechodné izby, pričom z 2 izieb je výstup na terasu, šatník, technická miestnosť, kúpeľňa s WC a ďalšie samostatné WC, terasa a úložné podkrovie. Tento dom má rozlohu 109 m2.

2. Dom s obdĺžnikovým pôdorysom: obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, 3 neprechodné izby, technická miestnosť, komora, kúpeľňa s WC a ďalšie samostatné WC, terasa a úložné podkrovie. Tento dom má rozlohu 105 m2.

Výstavbu realizujú odborníci s dlhoročnými skúsenosťami, pričom sa kladie dôraz ako na stavebný proces, tak aj na použité materiály. Strešná krytina: betónová škridla, plastové okná – izolačné trojsklo, obvodové steny – 30cm porobetónove tvárnice + zateplenie fasádny polystyrén Polyform 15cm + finálna úprava s vlastným výberom farebnej fasádnej omietky. Podlahová izolácia: podlahový polystyrén 10cm. Stropná tepelná izolácia 30cm minerálna vlna. V domoch bude teplovodné podlahové vykurovanie + (krb/piecka) v obývacej izbe.

V cene domu je zahrnuté nasledovné: pozemok, prístupová cesta, všetky rozvody (elektroinštalačné, vodovodné, kanalizačné – septik), sadrokartónový strop, vnútorné omietky, maľba, zásuvky a vypínače, 2x Geberit, kotol + bojler, kamenný obklad. Je tu možnosť aj úplného dokončenia domu podľa požiadavky.

Cena domu č.1 je 135.000€ a domov č.2,3 a 4 je 139.000€. Výstavba začala v mesiaci November 2018 a predpokladané dokončenie je do konca roka 2019.

Vek stavby:
< 1 rok
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Okná:
Plastové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina až mierny svah
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: *REGIO-REAL* Novostavby Záborské

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.