NADŠTANDARDNÝ - Nízkoenergetický 5 izbový rodinný dom s garážou a vínnou pivnicou v Záles

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
194 m
2
Plocha pozemku:  
645 m
2
okres Senec
Zálesie
pred 28 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Skvelá ponuka na predaj veľkoryso riešeného nízkoenergetického 5 izbového rodinného domu s garážou a vínnou pivnicou na Cintorínskej ulici v pokojnej časti obce Zálesie, len na skok od Bratislavy.

Ide o samostatne stojacu dvojpodlažnú novostavbu postavenú z tehál a skolaudovanú v roku 2017.

POZEMOK: Exteriér domu tvorí upravená záhrada s automatickou závlahou napojenou na vlastnú studňu a dreviny, ktoré vytvárajú príjemné prostredie na oddych. Pozemok má výmeru 645 m2, z toho zastavaná plocha je 182m2. Celková plocha domu je 260 m2 (garáž 22m2, terasy a balkóny 44m2). Úžitková plocha interiéru je 194m2

DISPOZÍCIA: Dom je tvorený prízemím a nadzemným podlažím. Na prízemí sa nachádza zádverie, chodba, open space obytný priestor, ktorý tvorí obývacia izba, jedáleň, kuchyňa a otvorené schodisko vedúce do podkrovia. Nad jedálňou sa nachádza otvorená presklená galéria. Z obývačky je východ na záhradnú terasu. Dispozíciu prízemia ešte dopĺňa kúpeľňa s WC, hosťovská izba, prechodná garáž a ďalšia izba so samostatným WC, z ktorej je východ do záhrady. Obytné podkrovie tvoria okrem otvoreného schodiskového priestoru a presklenej galérie s pracovňou aj spálňa, detská izba, z ktorej je východ na slnečnú terasu, kúpeľňa, samostatné WC, hala, šatník a technický kút. Zo spálne je východ na balkón orientovaný do záhrady.

TECHNICKÉ RIEŠENIE: Dom je napojený na všetky inžinierske siete- voda od BVS, elektrina, plyn, odkanalizovaný je do vlastnej žumpy. Vykurovanie v celom dome je podlahové teplovodné s vlastným plynovým kotlom. Zásobník na TÚV a kotol sú umiestnené v technickom kúte v podkroví. Medzi garážou a domom sú protipožiarne dvere. Okná a balkónové dvere na prízemí a v detskej izbe na podkroví sú opatrené hliníkovými žalúziami na elektrické ovládanie. Všetky okná a dvere sú chránené sieťkami proti komárom. V podkroví sa nachádzajú strešné okná VELUX. Garáž a brána sú ovládané elektronicky. Vstavané šatníkové zostavy sú v predsieni, chodbe a v šatníku. V podkrovnej časti je do sadrokartónového stropu zabudované okrem osvetlenia aj stropné chladenie, ktoré je najzdravšou formou klimatizácie. Teleskopické rebríkové schody umožňujú sprístupnenie povalového priestoru. Podľa energetického certifikátu ide o moderný, ekonomický a ekologicky riešený rodinný dom s hodnotením A.

Náklady na bývanie (elektrina, plyn, voda, žumpa): 165 € / mesiac pre 2 osoby

VNÚTORNÉ VYBAVENIE: Kuchynská linka je vyhotovená na mieru firmou Dan Küchen so zabudovanými spotrebičmi vyššieho štandardu zn. Gorenje: sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, umývačka riadu Bosh, výklopný sklokeramický digestor, zabudovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a kameninový drez. V obývačke je inštalovaný krb s uzavretým ohniskom a vyhrievacou vložkou. Dom sa predáva čiastočne zariadený.

PARKOVANIE: Súčasťou domu sú 3 parkovacie miesta.

GARÁŽ: Samostatný vstup z príjazdovej cesty, vstup dvermi z chodby na prízemí a taktiež zo záhrady prechodom cez zadnú izbu.

VÍNNA PIVNICA: Pivnica je umiestnená v podzemnej časti záhrady. Nachádza sa v nej priestor na posedenie a vŕtaná studňa s príslušenstvom. Nad pivnicou je možné postaviť záradný domček alebo altánok

LOKALITA: Dom sa nachádza v pokojnej časti obce Zálesie. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dopravnú dostupnosť do Bratislavy.V blízkosti sa nachádzajú 2 jazerá, rozhľadne, rieka Malý Dunaj a obľúbená promenáda Korzo Zálesie s možnosťou prechádzok v prírode.

VLASTNÍCTVO: Výlučné (1/1) / Bez tiarch / Kúpou voľný

Silné stránky domu:

veľkorysý pozemok a úžitková plocha domu

ekologická a nízkoenergetická stavba

garáž a vínna pivnica

príjemná lokalita v blízkosti prírody

Cena: 499 000€, v cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.

komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľnostísprávny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy

Viac informácií o našich službách nájdete na www.karinpartners.sk/sluzby

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt k obhliadke:

Ing. Katarína Jones

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0950649121 jones@karinpartners.sk

Viac o mojej práci si prečítate na https://www.karinpartners.sk/makler/40-ing-katarina-jones

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: NADŠTANDARDNÝ - Nízkoenergetický 5 izbový rodinný dom s garážou a vínnou pivnicou v Záles

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.