nadštandardný rodinný dom s rozsiahlym pozemkom, Zálesie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
263 m
2
okres Senec
Zálesie
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Mimoriadna ponuka!

Ponúkame vám na predaj nadštandardný rodinný dom s unikátnym veľkolepým pozemkom v obci Zálesie neďaleko Bratislavy. Dom sa nachádza v zastavanej novovybudovanej časti obce, v kľudnej, tichej ulici, s výhľadom na pole. Výnimočnosť nehnuteľnosti spočíva v jej umiestnení v rámci lokality - je to veľký rožný pozemok, ktorý ponúka mnohé možnosti jeho využitia, napr. výstavba ďalšieho rodinného domu so samostatným vchodom, resp. iné komerčné využitie podľa vašich predstáv, je vhodný aj ako investícia.

Dom má 3 podlažia, je zateplený, postavený z klasických materiálov. Celková rozloha pozemku je 1630 m2, zastavaná plocha má výmeru 142m2. Úžitková plocha obytnej časti je 226m2. Súčasťou domu je taktiež zasklená terasa o výmere 10m2 a garáž s rozlohou 27m2. Celková úžitková plocha nehnuteľnosti je 263m2.

Na prízemí sa nachádza vstupná hala, obývačka s krbom, ktorým je možné vykúriť celé prízemie, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC a umývadlom. Na konci chodby je jedáleň, z ktorej je východ na terasu a priestranná kuchyňa vybavená vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, digestor, sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, práčka, mikrovlnná rúra). Priestor kuchyne a jedálne je prepojený a predeľuje ho barový pult. Zasklená terasa poskytuje príjemné posedenie nielen v lete, ale aj v zime, kedy môže slúžiť aj ako zimná záhrada. Schodisko z masívneho dreva vedie na poschodie a rovnako aj do suterénu.

Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby so vstavanými rolldor skriňami. Z dvoch izieb je východ na spoločný balkón. Taktiež je tu samostatné WC s umývadlom a priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami a vstavanou rohovou rolldor skriňou. Na chodbe sa nachádza stropný vstup so schodmi vedúcimi na povalu, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor.

V suteréne domu sú ďalšie štyri plne využiteľné miestnosti a to pracovňa, sklad, kotolňa a fitnes miestnosť, v ktorej je vstavaná skriňa, sprcha a predpríprava na saunu. V závislosti od potrieb a predstáv nového majiteľa však využiteľnosť jednotlivých miestností v suteréne môže byť aj iná napr. wellness, herňa, vináreň, knižnica atď..

Všetky okná domu sú plastové, potiahnuté fóliou proti slnku, s vonkajšími roletami, vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Bezpečnostné vchodové dvere, kvalitné interiérové dvere so zárubňami. Na poschodí a v obývačke sú plávajúce podlahy, v ostatných miestnostiach dlažba. V suteréne, na prízemí aj na poschodí je k dispozícii centrálny vysávač. Dom disponuje tiež alarmom a videovrátnikom. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol Buderus v kotolni (menený v roku 2017). V suteréne sa nachádzajú radiátory, rebrové radiátory sú tiež v oboch kúpeľniach rovnako ako podlahové kúrenie, ktoré je aj vo všetkých ostatných miestnostiach na prízemí a poschodí domu. Automatická regulácia teploty vzduchu v dome je zabezpečená nastaviteľným digitálnym termostatom umiestneným na prízemí. Voda je obecná. Odpad je riešený vlastnou čističkou odpadových vôd a septikom. V garáži s automatickou bránou je montážna jama, umývadlo s vodou, svetlo, kovový policový systém pozdĺž celej steny garáže a stropný vstup s rebríkom, ktorý umožňuje využiť priestor nad garážou ako úložný priestor.

Pozemok je oplotený murovaným plotom. Automatická brána z ulice umožňuje pohodlný vjazd autom až k domu. Príjazdová cesta ako aj všetky chodníky na dvore sú zo zámkovej dlažby. Veľká časť záhrady je okrasná s trávnikom, rôznymi okrasnými stromami, kríkmi a kvetmi. Časť sa využíva ako úžitková záhrada. Zavlažovanie je zabezpečené automatickým zavlažovacím systémom umiestneným pod trávnikom. Voda na účely zavlažovania je čerpaná z vlastnej studne.Na dvore sa nachádza vonkajšia zastrešená drevená koliba s umývadlom, krbom na grilovanie a nábytkom z masívu (stôl a lavice). Z terasy je výhľad priamo na fontánu.

Dom sa predáva zariadený.

Mesačné náklady: 98,-€ plyn, 47,-€ elektrina, 15,-€ voda + TV a internet.

K dispozícii: na dohode.

Cena vrátane provízie pre RK: 369.000,-€

PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ A PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov + poistenie/.

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: nadštandardný rodinný dom s rozsiahlym pozemkom, Zálesie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.