REB.sk ponúka na predaj moderný 11 izb. dvojdom na 1128 m2 pozemku.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
397 m
2
Plocha pozemku:  
1128 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Senec
Zálesie
pred 174 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

S poverením majiteľa ponúkame na predaj veľký, slnečný dvojpodlažný dvojdom na veľkom pozemku s bazénom, parkovou úpravou a odrastenou zeleňou.

Tento dvojdom je vhodný na dvojgeneračné bývanie ale jednotlivé domy sa dajú využívať aj samostatne. Ďalším vhodným využitím je aj využitie na podnikateľské účely, kde sa sa dá spojiť bývanie s firemnými priestormi alebo využiť oba domy napr. na prevádzku škôlky, penziónu alebo podobného zariadenia.

Dom1 je riešený ako apartmánový dom má 7 izieb, 4 kúpeľne, 3 šatníky, komora, technická miestnosť ZP 142 m2, UP 238 m2.

Dom2 má 4 izby ZP 99 m2, UP 159 m2 + krytá terasa 25 m2. Pozemok o výmere 1128 m2 je rovinatý s parkovou úpravou, bazénom a altánkom.

Dispozičné riešenie domu 1:

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou (spotrebiče elektrická varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, vstavaný kávovar) a jedálňou, špajza, technická miestnosť, samostatné WC s umývadlom. Izba so samostatnou kúpeľňou, herňa, schodište,

Na poschodí sa nachádza: chodba, 3 izby každá so samostatným šatníkom a kúpeľňou spojenou s WC, pracovňa s balkónom. Dom má hlavný a dva vedľajšie vchody.

Dispozičné riešenie domu 2:

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou (spotrebiče plynová varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, pračka, zabudovaná mikrovlnná rúra) a jedálňou, komora, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, izba.

Na poschodí sa nachádza: chodba, obývacia izba s kuchyňou (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu), 2 izby, kúpeľňa spojená s WC, šatník. Dom má hlavný a dva vedľajšie vchody.

Rodinný dom sa nachádza v zabývanej časti obci, ktoré ponúka absolútne súkromie, kvalitné a pohodlné bývanie s veľkorysým priestorom v dome i na pozemku.

Na pozemku sa nachádzajú 2 úložné priestory, altánok, vonkajší krb, bazén 8x4,6m, hĺbka 1,5m, sprcha, jazierko a krásna parková úprava.

Domy sú postavené s pálených 30cm tehál, 5 komorové plastové okná, sieťky, žalúzie automatické plynové podlahové kúrenie s vonkajšími senzormi. Domy sú napojené na všetky IS – elektrina 400W, plyn, obecná voda, studňa, žumpa, (prípojka je pripravená - kanalizácie bude realizovaná do konca roka 2021). Dom bol skolaudovaný v 2011 a je nepodpivničený.

Obec má dobrú občiansku vybavenosť pre základné potreby ako obchody, škôlka, reštaurácie, kostol, pohostinstvo, dobré dopravné spojenia a možnosti rekreačného rekreačného využitia.

Cena a bližšie info v RK. Hypotekárny úver možný, s ktorým Vám radi pomôžeme ZADARMO (poradenstvo – výber najvhodnejšieho produktu a banky).

Pre bližšie informácie a obhliadky nás môžete kontaktovať na 0918 777 774 alebo mailom menharova@reb.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
4+
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Internet:
áno

Na mape: REB.sk ponúka na predaj moderný 11 izb. dvojdom na 1128 m2 pozemku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.