Výhodná ponuka: Krásny 5-izbový RD v ZÁLESÍ, ú.p, 240 m2, nádherná okrasná záhrada

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
541 m
2
okres Senec
Zálesie
pred 307 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 306 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj extra priestranný 5-izbový rodinný dom v peknej a tichej časti Zálesia. Je situovaný v pokojnej uličke, v zástavbe rodinných domov.

Rodinný dom sa rozprestiera na pozemku o výmere 541 m2, pričom jeho zastavaná plocha je 120 m2. Má 2 nadzemné podlažia. Podlahová plocha je až 240 m2 s vykurovanou garážou, z ktorej sa dá vstúpiť priamo do chodby domu. Pred domom sa nachádzajú parkovacie miesta zo zámkovej dlažby.

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je možné po menších úpravách možné využívať aj ako dvojgeneračný.

Dispozícia RD:

1. NP – vykurovaná garáž 23m2 (z prednej časti), veľkorysá predsieň - prístup do predsiene aj priamo z garáže, vstup do chodby, z ktorej vedú schody na 2. NP, komora, svetlá kuchyňa prepojená s jedálňou a výstupom do záhrady o celkovej výmere 19 m2, veľkorysá obývačka o výmere až 28 m2 s výstupom na záhradu cez francúzske okno, oddelená časť s hosťovskou toaletou a umývadlom, spálňa o výmere 16 m2 so samostatným vstupom do kúpeľne vybavenej sprchovým kútom a dvomi umývadlami.

2. NP – 1 spálňa o výmere 18 m2 a francúzskym balkónom, 2. spálňa o výmere 19 m2 s východom na terasu, 3. miestnosť o výmere 57 m2, kúpeľňa s rohovou vaňou a umývadlom a samostatná toaleta

Technické riešenie a vybavenie RD:

Ytong 40 cm, stropná izolácia 40 cm vlna, vonkajšia fasádna omietka, betónová strešná krytina Bramac, omietky jemné štukové, plastové 5 komorové okná s izolačným dvojsklom v bielej farbe, vchodové plastové dvere s bezpečnostným sklom, podlahové kúrenie v kuchyni a kúpelni, inak v celom dome radiátory, plynový kotol Protherm Panter, všetky IS okrem kanalizácie – riešené žumpou, voda mestská aj studňa, vstupná brána na diaľkové ovládanie, garáž taktiež na diaľkové ovládanie, vedľa domu prístrešok s montážnou jamou, v záhrade altánok. Podlahy - dlažby, laminátové parkety, kuchynská linka so spotrebičmi, vstavané skrine roll-door v celom dome.

Pri dome je udržiavaná okrasná záhrada, v ktorej nájdete množstvo drevín – tuje, ihličnany, cédre, červený dub, a množstvo iných. Na relax slúži drevený altánok.

Dom sa nachádza v krásnej časti Zálesia, v tichej uličke, s pokojnou atmosférou a dobrými susedmi. Obec leží na pravom brehu Malého Dunaja, 11 km od centra Bratislavy. Ide o oblasť s najväčším počtom slnečných dní v roku. Výborné podmienky na rybárčenie, vodnú, pešiu i cyklo turistiku. V obci je komplexná občianska vybavenosť – ZŠ, MŠ, zdravotnícke zariadenie, pošta, obchody.

V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať: Ing. Andrea Nagyová, tel.: 0911 890 988, e-mail: nagyova@centrum-realit.sk.

Cena tohto rodinného domu: 254 900 € vrátane provízie pre RK

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Altánok:
áno
Bazén:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno

Na mape: Výhodná ponuka: Krásny 5-izbový RD v ZÁLESÍ, ú.p, 240 m2, nádherná okrasná záhrada

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.