Na predaj poschodový rodinný dom Želiezovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
310 m
2
Plocha pozemku:  
540 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Levice
Želiezovce
Záhradná
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 368 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj poschodový rodinný dom v Želiezovciach. Plocha: úžitková 310m2, pozemku 545m2. Dispozične je dom rozdelený na prízemie a jedno poschodie. Na prízemí sa nachádza vstupná hala so schodiskom, kuchynka, izba, garáž s montážnou jamou, kotolňa, kúpeľňa s WC a práčovňa. Na poschodí  hala, 5 izieb, 2 balkóny na slnečnej strane domu, kúpelňa s WC, kuchyňa a komora. K domu prislúcha dvor so záhradou. Jedná sa o rodinný dom v pôvodnom stave,ktorý si vyžaduje rekonštrukciu. Kúrenie: kotol aj na plyn aj na tuhé palivo. Rovná strecha. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Dom je vhodný pre viac člennú rodinu i na podnikanie.

Cena dohodou

Zabezpečíme pre Vás najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti / bezplatnú konzultáciu.Vyskúšajte služby nášho finančného poradcu získate zľavu pri kúpe nehnuteľnosti!

Reality Exkluzív - ponúkame obchod na kľúč! To znamená nielen právnu ochranu – všetky potrebné zmluvy, zabezpečíme aj znalecký posudok, úver a uhradíme poplatky u notára aj na katastri... ( v skratke všetky úkony , ktoré sú potrebné k úspešnému a bezpečnému ukončeniu obchodu ). Vyskúšajte služby nášho finančného poradcu získate zľavu pri kúpe nehnuteľnosti!

Viac informácií o tejto ponuke rodinného domu, ako aj o celej ponuke našej kancelárie Vám poskytne Tünde Fuxhofferová na telefonnom čísle 0905 371 297

Vek stavby:
< 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Pôvodné

Na mape: Na predaj poschodový rodinný dom Želiezovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.