Na predaj rodinný dom Želiezovce, 4 izby, veľký pozemok,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
169 m
2
Plocha pozemku:  
2994 m
2
okres Levice
Želiezovce
pred 303 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Želiezovce. Rozloha samotného rodinné domu sú 169m2. Hospodárska budova, ktorá patrí k domu má rozlohu 91m2. Záhrady majú rozlohu 2734m2. Celková rozloha pozemku je 2994m2.

Viem, že na niektorých inzertný portáloch sa nezobrazia všetky fotky a informácie, preto mám pre Vás pripravený link, kde sa zobrazia všetky fotky a všetky informácie o tejto nehnuteľnosti. TU JE LINK: bit.ly/zeliezovce1

Rodinný dom pozostáva z kuchyne, kúpeľne, šatníka, chodby, 4 izieb a malej pivnice. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené drevené okná, omietky v celom dome, vymenená elektrika, na podlahách sú plávajúce podlahy a dlažby, v kúpeľni je vymenená voda a odpady. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, sprchový kút, umývadlo a toaleta. Kuchyňa je presvetlená sklobetónom. Vchodové dvere do domu sú bezpečnostné.

Dom má novú fasádnu omietku a nové zateplenie, spodná časť domu je obložená a bezprostredné okolie domu je úhľadne upravené, chodník pri dome je na novo urobený a tak isto je nový murovaný plot a kované železné bloky plotu. Pivnica je malá.

Strecha je sedlová a vo veľmi dobrom stave. Strešná krytina je škridla. Pozemok je mierne svahovitý a prístupová cesta k domu je asfaltová.

Hospodárska budova má rozlohu 91m2 a pozostáva dvoch miestností. Jedna miestnosť je garáž s montážnou jamou a druhá miestnosť sa môže využiť ako šopa alebo sklad. K domu prislúcha veľká záhrada o rozlohe 2734m2.

Okolie domu je tiché a ďalej od hlavnej cesty preto Vám dom poskytne nerušené a pokojné bývanie priamo v Želiezovciach

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Eurookná
Terén:
Mierny svah
Šatník:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.