Predaj rodinného domu - Žemberovce - EXKLUZÍVNE - 050-12-ERGAa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
4905 m
2
okres Levice
Žemberovce
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

050-12-ERGAa

Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom v obci Žemberovce. Plocha: pozemku 4.905 m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Zrekonštruované bolo plynové kúrenie (kotol, rozvody, radiátory).

Je vymenený kompletne rozvod vody, kanalizácie a sanity. V kúpeľni a v kuchyni bol vymenený rozvod elektriny. Strecha je po oprave, nezateká. Komíny sú po rekonštrukcii plne funkčné. Dom je cely podpivničený. Na stenách sú vápenné omietky, v izbách parkety, v kúpeľniach a na chodbách dlažba. V dome je okrem 3 izieb, priestranná kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou a spotrebičmi (plynový sporák s elektrickou rúrou, mikrovlna rúra, chladnička) taktiež sa tu nachádzajú 2 zariadené kúpeľne so samostatnými elektrickými ohrievačmi vody + 2x WC.

Murovaná prístavba k domu, dnes slúžiaca ako dielňa, sa dá prerobiť na garáž. Dom je pripojený na centrálny rozvod vody, plynu a 3-fázového prúdu. Všetky inžinierske siete sú funkčné. Má vlastný septik umiestnený pred domom.

Dom sa predáva zariadený, je ihneď voľný a celoročne obývateľný, nachádza sa v pokojnej lokalite so slušnými susedmi. Dvor je po úprave a pripravený na položenie dlažby, poskytuje dostatok priestoru na parkovanie áut. Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne obce Žemberovce a od okresného mesta Levice je vzdialená 13 km. V blízkosti sa nachádza začiatok turistického ruchu Štiavnických hôr a 3 km od obce je priehrada Lipovina. Počas leta, v slnkom vyhriatej jazernej vode sa dá skvelo okúpať, zaplávať si, ale taktiež rybárčiť a člnkovať. Je tu množstvo turistických trás s možnosťou cykloturistiky a hubárčenia. V obci je plná občianska vybavenosť.

Pri výmene okien, zateplení domu a pokládke izolácie na povali, možnosť využiť dotáciu až 19.000 €

Cena 99 000 €

Pre viac informácií ma kontaktujte prostredníctvom mailovej adresy justus@realitybemi.sk, alebo na čísle 0905 267 719

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj rodinného domu - Žemberovce - EXKLUZÍVNE - 050-12-ERGAa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.