Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Martin Mgr. Hlavačka
Telefón:
+421 948 457 557
E-mail:
ID ponuky:
32911

2-izbový dom dom, Zemianska Olča

79 990
Plocha:  
434 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
okres Komárno
Zemianska Olča
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný, ihneď obývateľný rodinný dom v malebnej obci Zemianska Olča, nachádzajúci sa v okrese Komárno. Tento dom je bez akýchkoľvek tiarch a ponúka pohodlné bývanie v pokojnom prostredí.

Rodinný dom je situovaný na pozemku o rozlohe 434 m2 a disponuje zastavanou plochou 100 m2. K nemu prilieha hospodárska budova s veľkosťou približne 25 m2, ktorá poskytuje možnosť rozšírenia obytného priestoru. Nehnuteľnosť ďalej zahŕňa garáž o veľkosti 25 m2, dve šopy na ukladanie rôznych predmetov s celkovou rozlohou 35 m2 a kurín veľký 10 m2. Pôda je plnohodnotne využiteľná a pod domom sa nachádza suchá pivnica o veľkosti 20 m2, v ktorej je umiestnený plynový kotol zabezpečujúci ústredné kúrenie.

Interiér domu prešiel modernizáciou, čo zahŕňa výmenu radiátorov, inštaláciu plastových okien s roletami a sieťkami proti hmyzu, ako aj výmenu vchodových dverí. Pre maximálne pohodlie je v jednej z izieb nainštalovaná klimatizácia.

Dispozícia domu zahŕňa dve izby, priestrannú obývačku, kúpeľňu, kuchyňu, toaletu a chodbu, čím poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Na dvore sa nachádza šachta s vlastnou vrtanou studňou, čo je ideálne pre záhradkárov. V garáži je vybetonovaná montážna jama, čo ocenia majitelia áut. Dom je napojený na verejný vodovod, plyn, žumpu a elektrinu 220/380 V. Pre milovníkov technológií je k dispozícii optický internet.

Tento rodinný dom sa nachádza v tichej uličke blízko centra Zemianskej Olče, čo z neho robí ideálne miesto pre každého, kto hľadá pokojné a príjemné bývanie. Nechajte sa zlákať krásou a pokojom tejto lokality a staňte sa súčasťou priateľskej komunity v Zemianskej Olči.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 457 557 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
< 50 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 2-izbový dom dom, Zemianska Olča

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.