Rodinný dom s veľkou záhradou v krásnej prírode

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
1200 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Snina
Zemplínske Hámre
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj priestranný rodinný dom v krásnom prírodnom prostredí pri lesíku a potôčiku s veľkou záhradou, ovocnými stromami, viničom, dreveným altánkom a prístreškom v príkladne upravenej obci Zemplínske Hámre.

Rozsiahla záhrada ponúka ideálny priestor na oddych a relax, ihličnaté aj listnaté stromy, pekný altánok na posedenie, prístrešok pre auto, skleník, sklad ale najmä priamy prístup k zurčiacemu potôčiku, čo je unikátnym benefitom pozemku. Poloha domu a pozemku je ideálna pre turistiku, cyklistiku a športové vyžitie, v okolí sú milí susedia, upravené domy a záhrady. Pozemok cca. 1200 m2, zastavaná plocha domu 115 m2. 1PP+1NP spolu 182 m2. Podkrovie cca. 80m2.

Obec s históriou baníctva a železiarskej výroby sa pýši turistickými hodnotami ako Hámorský náučný chodník, technické pamiatky, múzeum, informačné centrum, športový areál, letné kúpalisko s dennou aj večernou prevádzkou s vyhrievanou vodou, saunu, multifunkčné ihrisko s umelou trávou, futbalové ihrisko, dva antukové tenisové kurty. Nechýba detské ihrisko a možnosť grilovania.

Pohorie Vihorlat je známe skalnými bralami sopečného pôvodu, ako vyhľadávaný Sninský kameň, vzácnymi jazerami ako Morské oko ale tiež bukovými pralesmi zapísanými v Zozname UNESCO.

Zateplený a čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom má jedno hlavné nadzemné podlažie kde sa nachádza vstupná predsieň s prístupom do podkrovia, priestranná chodba zo vstavaným šatníkom, kompletne vybavená kuchyňa, pohodlne zariadená obývacia izba s krbom, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a vstavaným šatníkom, detská izba s poschodovou posteľou, šatníkom a sofou a samostatná kúpeľňa s rohovou vaňou, wc, umývadlom a práčkou. Dom je čiastočne podpivničený. Strecha ponúka nadštandardný priestor pre ďalšie rozšírenie obytnej plochy v podkroví. V súčasnosti je tam jedna miestnosť s oknom, zvyšná časť strechy je v pôvodnom stave. Všetky IS. Vhodné na trvalé bývanie aj rekreáciu.

Neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií a obhliadku.

Pozn. RK prosím nevolať.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Alarm:
áno

Na mape: Rodinný dom s veľkou záhradou v krásnej prírode

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.