PREDANÉ: 5-izbový RD, 270 m2 so záhradou na Bôriku, ZA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
270 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Žilina
Žilina
Pribinova
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE AstonReal ponúka na predaj 5-izbový podpivničený rodinný dom (270 m2) v lukratívnej lokalite Bôrik, Žilina. Rodinný dom je v pôvodnom stave a bude nutná rekonštrukcia strechy, nakoľko strecha je pôvodná a zateká na pár miestach.

Ide o veľmi zachovalý, pôvabný, priestranný dom, ktorý je ideálnou nehnuteľnosťou na investíciu v tejto vychýrenej lokalite. Dom sa skladá z 2 poschodí: na prvom poschodí je priestranná obývačka s kuchyňou, kúpeľňa a 4 veľké izby. Podpivničená časť sa skladá z približne rovnako veľkých miestností ako prvé poschodie a je ku nej pripojená aj garáž. Kúrenie v dome a ohrev vody bol vyriešené vlastnou kotolňou v podpivničenej časti, nachádza sa tu nový kotol a rozvody, ktoré boli spravené pred 5 rokmi - kúri sa plynom.

K rodinnému domu prislúcha aj záhrada, ktorá sa dá prerobiť na modernú terasu. Priestor ponúka obrovský potenciál na realizáciu (možnosti ako sauna, posilovňa, bazén pripadajú do úvahy, nakoľko priestor je dispozične veľmi šikovne poriešený)!!

Podmienka na kúpu tejto nehnuteľnosti je €100.000 v hotovosti. Pri serióznom a rýchlom jednaní je možná zľava! Uskutočňujeme iba obhliadky nakoľko ide o atraktívny priestor, ktorý sa nedá zachytiť fotodokumentáciou.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby: finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie.

V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@astonreal.sk | 0951 005 630

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDANÉ: 5-izbový RD, 270 m2 so záhradou na Bôriku, ZA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.