Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Peter Tanuška
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52837

REZERVOVANÉ - RODINNÝ DOM v lukratívnej lokalite Žilina – Bytčica na pozemku o výmere 792m2

389 000
Plocha:  
792 m
2
Plocha pozemku:  
792 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku domu **https://youtu.be/B3A5QrjxF5c**

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj dvojpodlažný RODINNÝ DOM v obľúbenej mestskej časti Bytčica. Je situovaný na pozemku o výmere 792m2.

Pri výstavbe bola dodržaná precíznosť v rámci všetkých stavebných postupov. Základy domy sú z monolitického betónu a obvodové nosné murivo je z tehly o hrúbke 50cm. Dom prechádzal postupnými rekonštrukciami a to už od roku 2005. V prvej fáze prebehla rekonštrukcia 1.NP (omietky, podlahy, inštalácie, dvere, okná, vybavenie kuchyne, kúpeľne, toalety a ústredné kúrenie. V roku 2014 bola kompletne vymenená strešná krytina, pričom bol použitý pozinkovaný falcovaný plech. V roku 2019 bola realizovaná prestavba celého prízemia, pri ktorej ostali iba nosné konštrukcie a všetko ostatné bolo vybudované a zariadené nanovo. Rozvody elektriny sú z medi. Je napojený na všetky inžinierske siete ako sú voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Optimalizácia nákladov je zabezpečená 2 plynovými kotlami, čo umožňuje podružné meranie v rámci jednotlivých podlaží.

Na prízemí je teplovodné podlahové kúrenie a na poschodí sú radiátory. Vo všetkých miestnostiach je položená vinylová podlaha, iba na chodbe sú keramické dlažby. Celkové náklady na energie sú cca 240 eur mesačne.

Dom ponúka praktické dispozičné riešenie pozostávajúce z dvoch obytných nadzemných podlaží a jedného čiastočne podzemného podlažia:

Prízemie - zastavaná plocha 128m2 (samostatná 4-izbová jednotka)

V zádverí sa nachádza vstupná chodba so schodiskom na 1.NP. Ďalej sa pokračuje do štýlovo zariadenej vstupnej haly, ktorá slúži ako jedálenská časť. Táto miestnosť je centrálna a dostanete sa z nej do všetkých 3 nepriechodných izieb v rátane kuchyne. Moderná kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi a je z nej výstup na západne orientovanú terasu o rozlohe 10m2, z ktorej sa pokračuje do záhrady. Veľkorysá obývacia izba a spálňa sú orientovaná na východ. Súčasťou spálne je aj šatník a jej vybavenie zveľaďuje luxusná stojaca vaňa. Na prízemí sa ďalej nachádza plne zariadená hosťovská izba. Moderná kúpeľňa je vybavená bezbariérovým sprchovým kútom a keramickým umývadlom umiestneným na skrinke. Toto podlažie taktiež disponuje samostatnou toaletou, komorou a práčovňou.

Nadzemné podlažie – zastavaná plocha 128m2 (samostatná 4-izbová jednotka)

Toto podlažie je dispozične úplne identické ako prízemie a líši sa iba štýlom zariadenia. Podkrovie domu možné využiť ako odkladací priestor alebo v rámci úprav je možné v ňom zriadiť 2 samostatné izby.

K domu prislúcha aj garáž, ktorá má zastavanú plochu 46 m2. Jej súčasťou sú 2 technické miestnosti, ktoré je možné prerobiť na letnú kuchyňu. Popri garáži je vybudovaný drevený krytý altánok o výmere 18m2. Garáž je čiastočne podpivničená.

Podzemné podlažie má rozmer 9,5 m2 a je prístupné z hosťovskej izby.

VÝHODY:

Tento štýlový dvojposchodový dom predstavuje nielen pohodlnú možnosť bývania, ale aj skvelú investíciu do budúcnosti. Jeho poloha na okraji mesta zaručuje rast jeho hodnoty v čase.Prímestská časť Bytčica vyniká nielen svojou lukratívnou polohou, ale aj skvelou dostupnosťou. Vzdialenosť do centra je len necelých 4 km a najbližší výjazd na D1 je 800m. Nachádza sa v lokalite, kde prevláda prevažne zástavba nadštandardných rodinných domov.

MÔJ TIP:

Ak hľadáte kombináciu komfortného bývania a zároveň si potrpíte na ideálnu občiansku vybavenosť danej lokality, tak tento dom je tou správnu voľbou. Jeho skvelá poloha a praktická dispozícia 2 podlaží prinášajú viacero možností pre jeho využitie. Jednou z nich je splnenie si svojho sna o bývaní (aj pre viacgeneračnú rodinu), a zároveň ponúka dostatočný priestor pre zriadenia miesta na vaše podnikanie.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku už teraz.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.