Odpredaj budovy a pozemkov - Žilina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
4870 m
2
Plocha pozemku:  
2473 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Žilina
Žilina
P.O.Hviezdoslava
pred 299 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 260 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Objekt sa nachádza v intraviláne krajského mesta v centrálnej časti - Hviezdoslavova ulica č. 3 v susedstve so železničnou stanicou a autobusovou stanicou. Prístupný je z miestnej komunikácie, v blízkom okolí sa nachádzajú verejné rozvody technickej infraštruktúry - vodovod, kanalizácia, parovod, telefón, el. sieť.

Objekt bol daný do užívania v r. 1943, prístavba v r. 1961, nadstavba a stavebné úpravy HSS Žilina – veľký dvor v r. 2008, stavebné úpravy pre balíkový triedič v r. 2009. Životnosť objektu stanovil znalec v roku 2004 odborným odhadom na 100 rokov. Životnosť prístavby z roku 1961 je stanovená znalcom na 82 rokov.

Stavebnotechnické riešenie: Objekt HSS je štvorpodlažný (3 nadzemné podlažia + 1 podzemné) s plochou strechou. Pôdorysné riešenie je tvaru U. Objekt je založený na železobetónových základových pásoch. Zvislý nosný systém je murovaný o hr. stien 45 cm, v prístavbe so železobetónovým skeletom. Stropy sú nehorľavé železobetónové rebierkové s rovným podhľadom. Prestrešenie objektu tvorí plochá strecha, s plechovou krytinou. Fasáda objektu z kabrincového obkladu v kombinácii s kamenným soklom. Odklanalizovanie je prevedené do mestskej kanalizácie. V objete je svetelný a motorický rozvod el. inštalácie. Vykurovanie je ústredné teplovodné oceľovými radiátormi. V podzemnom podlaží je výmenníková stanica napojená na centrálny teplovodný rozvod z mestskej teplárne. Cez výmenníkovú stanicu je zabezpečené teplovodné vykurovanie cez oceľové radiátory, prípadne oceľové registre a príprava teplej úžitkovej vody je rovnako zabezpečovaná výmenníkovou stanicou.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti, podmienky predaja a zasielania ponúk na kúpu sú podrobne zverejnené na: http://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Odpredaj budovy a pozemkov - Žilina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.