Útulný domček a 14800 m2 pozemok v nádhernom prostredí - Zubák!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
14800 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Púchov
Zubák
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

R E Z E R V O V A N Ý

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka nádherný domček s obrovským pozemkom v malebnom prostredí Bielych Karpát v obci Zubák.

Ponuka je ako stvorená pre milovníkov prírody a kľudu, pretože sa nachádza v majeri obce, kde je postavených iba niekoľko domov. Môžete teda bývať v štýle "na samotě u lesa". Zastavaná plocha domu je 104 m2 a postavený je na pozemku s celkovou výmerou úžasných 14800 m2. Dom je zrekonštruovaný, vkusne starožitne zariadený a je okamžite obývateľný.

Dom prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, bola vymenená strecha, okná, kompletne rozvody vody, elektriny a kúrenia. Vybudované boli čistička odpadových vôd, plynové kúrenie s vlastným zásobníkom plynu a krb v obývačke s novým komínom a rozvodmi teplého vzduchu. Interiér prešiel takisto kompletnou obnovou (stierky, podlahy, sanita). Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, kuchyne s plne vybavenou kuchynskou linkou so spotrebičmi, jedálne, obývačky s krbom. V ľavej časti domu nájdeme spálňu so vstavanými skriňami a veľkú kúpeľňu s hydromasážnou vaňou. Budúci majiteľ určite v kúpeľni ocení aj podlahové vykurovanie a bonus vo forme infrasauny. V dome je zavedený internet a satelitná TV.

V prednej časti domu nájdete hospodársku miestnosť, so vstupom z dvora, ktorá je využívaná na uskladnenie záhradnej techniky, avšak ponúka možnosť prerobenia na ďalšiu plnohodnotnú izbu, alebo na "tradičnú slovenskú izbu" ku čomu je aj vypracovaný projekt. Na pozemku sa nachádza aj kôlňa, na uskladnenie dreva. Pozemok s celkovou rozlohou 14 800 m2 leží z časti v územnom pláne obce, máte možnosť okamžitej výstavby ďalších 2-3 domov. Táto ponuka je preto zaujímavá aj z investičného hľadiska. Okrem toho na rozsiahlom pozemku nájdete 3 pramene vody, ovocný sad a krásne výhľady na okolitú prírodu.

Ďalším bonusom pre nového majiteľa je novopostavená veľká garáž (7,5x3,5 m). Navyše budúci majiteľ získa zadarmo aj plný zásobník plynu (2700 l), plnú dreváreň dreva, záhradnú techniku (kosačky, píly,..), kompletne všetky revízie zariadení na najbližší rok a veľa iného. V obci nájdete materskú a základnú školu, 3 obchody, pohostinstvo, kultúrny dom a kostol.

Ponuka je vhodná pre ľudí hľadajúcich pokoj v blízkosti prírody, alebo aj ako investícia, s možnosťou vybudovania viacerých víkendových domčekov, na presvetlenom, slnečnom pozemku s krásnymi výhľadmi na okolité hory, cyklotrasami a turistickými chodníkmi, či už na rozhľadňu Púchovskej doliny v Dohňanoch, hrady Lednica a Vršatec, či do okolitých obcí Červený Kameň, Lednické Rovne... Priaznivcov lyžovania určite potešia neďaleké lyžiarske strediská Kohútka a Čertov.

Lednické Rovne so zdravotným strediskom sú vo vzdialenosti 10 km, okresné mesto Púchov 20 km, diaľnica D1 22 km, Bratislava 160 km.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=spezBoACEXG

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Útulný domček a 14800 m2 pozemok v nádhernom prostredí - Zubák!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.