Samostatne stojaca garáž, Komárno, Komárno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Samostatne stojaca

Celková plocha:  
19 m
2
okres Komárno
Komárno
Komárno
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom praktickú garáž situovanú na Slnečnej ulici v Komárne. Táto garáž predstavuje ideálne riešenie pre uloženie vášho vozidla alebo ako úložný priestor pre vaše hobby a náradie.

Hlavné charakteristiky:

Lokalita: Komárno, Slnečná ulicaÚžitková plocha: 19 m²Cena: 60 €/mesiacVlastníctvo: SúkromnéStav nehnuteľnosti: Garáž je vo výbornom stave, disponuje súpisným číslom a je pripravená na okamžité využívanie.Bezpečnosť: Garáž sa nachádza v tichej a bezpečnej časti Komárna, čo zabezpečuje nielen bezpečné parkovanie vášho vozidla, ale aj bezpečné uloženie vašich vecí.

Rozmery: Vnútorné rozmery garáže sú ideálne pre väčšinu typov vozidiel - šírka vstupnej brány je 220 cm a výška 170 cm, zatiaľ čo vnútorná dĺžka garáže dosahuje 5 metrov.Osvetlenie: Aj keď nie je zapojené elektrické vedenie, osvetlenie je zabezpečené pomocou LED svetla na batérie, čo umožňuje jednoduché používanie garáže aj po zotmení.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 390 271 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Konštrukcia:
neuvedené
Uzamykanie:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Voda:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.