ZARIADENÁ ,Zabehnutá reštaurácia v Abraháme

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
288 m
2
okres Galanta
Abrahám
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zabehnutú reštauráciu- pizzériu ktorá sa  nachádza  v zastavanej časti obce Abrahám , len 4 km od mesta Sládkovičovo, 12 km od okresného mesta Galanta, 15 km od mesta Sereď a 18 km od Trnavy.

Reštaurácia o výmere 288m2 je vo veľmi peknom stave, prešla kompletnou rekontštrukciou v roku 2012 pred otvorením, čiže je tam spravená nová elektroinštalácia, rozvody, toalety, stierky, podlahy, okná, tak ako vidíte na fotografiách.  Pôvodná je škrídlová strecha a posledná vec ktorú treba dokončiť je fasáda, čo je výhoda pre nového majiteľa, nakoľko si ju zvolí podľa vlastného vkusu. Nachádza sa v nej kamerový systém a alarm, kúrenie- plynový kotol.  Mesačné náklady na prevádzkovanie zhruba 200€. Reštaurácia sa predáva komplet zariadená so všetkým vybavením a tiež zariadením, čiže nemusíte na začiatok robiť žiadne veľké investície. Kapacita 60 miest na sedenie vo vnútri + terasa 30 miest.  K dispozícii je pekná kuchyňa v ktorej nájdete pizza pec, ďalej sklad na potraviny a tiež šatňa so sociálnym zariadením pre zamestancov. Reštaurácia je ako jediná v obci, čiže má svoju klientelu, ktorá ocenila rekonštrukciu pôvodného "šenku" na toto moderné a elegantné miesto vhodné pre každú generáciu. Nájdete tu detský kútik, billiard, TIPOS, vonkajšie posedenie a mnoho iného. V priestoroch sa pravidelne organizujú spoločenské podujatia, oslavy, akcie, športové sledovania, firemné akcie, diskotéky a súťaže.

Nový majiteľ môže priestory využiť rôzne, či už na pokračovanie reštaurácie, prerobenie na kancelárske priestory, ubytovacie priestory, to je už na Vás. TREBA VIDIEŤ ! predáva sa z rodinných dôvodou.

Konečná a celková cena nehnuteľnosti je 113 000 € , v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti: vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad a katastrálne a notárske poplatky.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

Kompletné info aj tu: maximreal.sk

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno

Na mape: ZARIADENÁ ,Zabehnutá reštaurácia v Abraháme

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.