Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
  Mgr. Monika Mikulíková
Telefón:
0917263392
Mobil:
0918 800 080
E-mail:
ID ponuky:
1300046965

Predaj skladovej haly v Banskej Bystrici

1 380 000
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
2587 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj skladovú halu v priemyselnej časti Banskej Bystrice v širšom centre Banskej Bystrice.

Dispozícia predávanej nehnuteľnosti pozostáva zo skladovej haly o rozlohe 1084 m2, v ktorej sa nachádza menšia kancelárska miestnosť, technická miestnosť a plynová kotolňa, z administratívnej časti v ktorej sa nachádzajú dve kancelárske miestnosti, chodba s kuchynkou, sociálnych zariadení a príručnej miestnosti s bojlerom na ohrev teplej vody a slúžiacej aj ako príručný sklad pre zamestnancov.

Vedľa hlavnej haly sa nachádza vybavená garzónka, vhodná aj ako služobný byt. Podlaha v hlavnej hale je upravená na vysokú záťaž z drátkobetónovho materiálu. Hala je energeticky nízko náročná.

Od prístupovej cesty sa vchádza do distribučného skladu o veľkosti 104 m2, ktorý je vybavený elektrickou priemyselnou bránou pre kamiónovú prepravu. Výška tohto skladu je 5,5m. Súčasťou tohto skladu je aj WC s umývadlom. Nad distribučným skladom sa nachádzajú kancelárske priestory, o veľkosti 104 m2, ktoré pozostávajú z 5 miestností a to predsieň/chodba, skladová miestnosť/šatník, dvoch kancelárskych miestností, kuchynky a sociálnych zariadení. Tento kancelársky priestor má samostatný vstup bočnými vonkajšími schodmi. Táto časť predávanej nehnuteľnosti je vykurovaná elektrickými konvektormi.

Pred hlavnou halou sa nachádza spevnená panelová plocha o veľkosti 1367 m2, ktorá poskytuje dostatočný priestor na parkovanie.

Ponúkaná nehnuteľnosť je ideálna ako distribučný priestor s dostatočným úložným priestorom s ľahkou dostupnosťou z obchvatu okolo Banskej Bystrice a blízkou dostupnosťou do centra Banskej Bystrice, výhodnou vonkajšou manipulačnou plochou a kanceláriami pre zamestnancov.

Predávaná hala bola zrekonštruovaná modernými, kvalitnými materiálmi, ktoré poskytujú svojim užívateľom dostatok pohodlia a sú dostatočne reprezentatívne aj pre ich obchodných partnerov.

V okolí ponúkanej nehnuteľnosti sa nachádza stravovacie zariadenie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Sociálne zariadenie:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.