LEXXUS-PREDAJ nebytový priestor objekt GLÓRIA,Záhradnícka ul.,126,78m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
126 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Záhradnícka
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nebytový priestor v novostavbe na frekventovanom mieste mestskej časti Ružinov v projekte GLOŔIA, Záhradnícka ul., celková výmera 126,78 m2, prízemie.

Priestor bol predávajúcim upravený a je ponúkaný v štádiu HOLOPRIESTOR, čo ponúka novému vlastníkovi ideálnu možnosť kompletnej úpravy interiéru, dispozičného členenia a usporiadania priestoru podľa vlastných potrieb respektíve konkrétnemu účelu využitia, vysoké stropy, drevené eurookná, vlastné sociálne zázemie, 2x vstup zo Záhradníckej ulice.

Nehnuteľnosť má široký potenciál pre rôzne cieľové skupiny, respektíve klientelu, je vhodná na obchodné účely, kaviareň, kancelárske účely alebo ako sídlo firmy, na účely rôznych služieb so stálou klientelou alebo napr. súkromné zdravotnícke zariadenie.

Priestor sa nachádza v novostavbe polyfunkčného objektu GLÓRIA na viditeľnom mieste s orientáciou a výkladmi priamo na Záhradnícku ulicu, všetky ostatné nebytové priestory sú v prevádzke, prenajaté a užívané, čo zabezpečuje veľký pohyb ľudí, v susedstve potraviny DELIA, kaviareň, služby, obchody atď.

Výbornú a bezproblémovú dostupnosť zabezpečuje jednak zástavka MHD a parkovisko Miletičova ulica (za tržnicou), cena parkingu je 1,-EUR/hod. v pešej dostupnosti cca 2 min. od priestoru.

Kúpou voľné.

Kúpna cena predmetnej nehnuteľnosti je 379.900,- EUR , predávajúci je fyzická osoba. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ nebytový priestor objekt GLÓRIA,Záhradnícka ul.,126,78m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.