LEXXUS-PRENÁJOM Štýlové administratívne priestory v historickej budove

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
157 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Štefánikova
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Lexxus,a.s. ponúka exkluzívne reprezentatívne kancelárske priestory v štýlovo zrekonštruovanej historickej administratívnej budove na výnimočnej adrese Starého Mesta v objekte Stefanium. Celé podlažie na 4. nadzemnom podlaží s čistou podlahovou plochou o výmere 157,09 m2 tvorí recepcia, 5 miestností (kancelárií), sociálne zázemie a kuchynka, menší sklad a terasa s výmerou 7,43 m2 a krásnym výhľadom. Každé poschodie budovy má vlastný prístup výťahom prostredníctvom vlastných prístupových kariet, je komplet klimatizované a technologicky dimenzované podľa aktuánych trendov a nárokov. Inteligentná elektronika budovy Stefanium sa stará o vytvorenie ideálnej atmosféry pre prácu i obchodné rokovania. Počítače riadia vykurovanie, chladenie, osvetlenie, ale aj parkovanie.

Štefánikova ulica je nepochybne jednou z najlepších adries v meste. Jej poloha v blízkom susedstve Úradu vlády a Prezidentského paláca ponúka jednoduchú a rýchlu dostupnosť z centra, ale zároveň dostatočnú mieru súkromia a pokoja na sústredenú pracovnú atmosféru. V priľahlom parčíku môžete relaxovať, oslavovať i pracovať bez toho, aby Vás niekto vyrušoval. Stefanium dostalo po prestavbe novú dušu, ktorá rešpektovala zachovanie všetkých historických a architektonických hodnôt. Podarilo sa dosiahnuť harmóniu medzi duchom minulosti a dynamickou atmosférou súčasnosti. Lepšie miesto pre kultivovanú a tvorivú prácu nenájdete.

Moderným trendom administratívnych budov je poskytovanie maximálneho komfortu, funkčnosti a bezpečnosti pri nízkych prevádzkových nákladoch pre svojich nájomcov. Aj preto je v budove realizovaný inteligentný systém riadenia ABB i-bus EIB. Tento v sebe zahŕňa ovládanie osvetlenia, žalúzií, kúrenia a chladenia a integruje ďalšie systémy budovy ako je zabezpečovací a dochádzkový systém, parkovací systém či riadenie audio video zariadení do jedného kompaktného celku. Celá budova je ovládateľná a vizualizovaná v rámci jedného počítačového programu. Inteligentný systém riadenia budovy bude možné vždy preprogramovať podľa individuálnych požiadaviek jednotlivých užívateľov tak, aby čo najviac splňal ich predstavy. Výhodou takéhoto riešenia je okrem dosiahnutia úspor prevádzkových nákladov aj možnosť" nastavenia nových parametrov systému vyhovujúcich požiadavkám užívateľov.

Budova disponuje automatickým parkovacím systémom, ktorý je prepojený so systémom riadenia budovy. Parkovanie je takto vizualizované a všetky neštandardné stavy sú okamžite hlásené a opatrované. Jediné čo užívateľ musí urobiť je teda prísť a vystúpiť, alebo nastúpiť do vopred pripraveného auta a pohodlne odísť.

Zabezpečovací systém prináša komplexné informácie o pohybe osób, aktivácii zónových ochrán, či napríklad stave okien pre riadenie budovy, čím sú ovládané niektoré stavy budovy, alebo jej jednotlivých priestorov. Pri odchode posledného zamestnanca sa napríklad utlmí kúrenie, zatiahnú žalúzie a vypne osvetlenie. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Garážové státie:
áno
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
4. / 4
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PRENÁJOM Štýlové administratívne priestory v historickej budove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.