Kancelárie: 16 m2– 32m2, Bratislava – Karloveská ulica, prenájom kancelárií na začiatku Ka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
14 m
2
Bratislava
Karlova Ves
Karloveská
pred 107 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom: kancelárie, Bratislava – Karlová Ves - Karloveská ulica, celková podlahová plocha kancelárií je 14 – 32 m2, 1. poschodie a 4. poschodie .

DISPOZÍCIA KANCELÁRIÍ: kancelárie pozostávajú z 5 samostatných kancelárií s výmerami od 14 m2 až po 32 m2, zo spoločnej chodby, spoločnej kuchynky, dámskeho a pánskeho WC na chodbe.

POPIS KANCELÁRIÍ: kancelárie sa nachádzajú v administratívnej budove, v ktorej prebehla čiastočná rekonštrukcia – dva nové výťahy, nové plastové okná s vertikálnymi žalúziami, podlaha v kanceláriách je betónová s kobercom, ústredné kúrenie, na stenách omietky, PC sieť - možnosť zavedenia priamej telefónnej linky a internetu. Vstup do budovy je 24 hodín denne a 7 dní v týždni cez recepciu a strážnu službu. Objekt je neustále strážený aj kamerovým systémom, a tak máte o bezpečnosť postarané. Na prízemí sa nachádza jedáleň, ktorá poskytuje stravovanie, a preto nebudete strácať čas dochádzaním do okolitých reštaurácií. Pri budove je aj možnosť prenajať si parkovacie miesta.

Cena: 141 €/mes. – 329 €/mes. vrátane energií (podľa veľkosti kancelárie).

LOKALITA KANCELÁRIÍ: kancelárie sa nachádzajú na začiatku Karlovej Vsi, v ich okolí je výborná občianska vybavenosť, vrátane obchodov, bánk, reštaurácií, polikliniky a MHD, takže všetko potrebné máte skutočne na dosah ruky. Vzhľadom na polohu sú vhodné na notariát, advokátsku kanceláriu, sídlo firmy a podobne.

ZAVOLAJTE MI čo najskôr na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Výťah:
áno

Na mape: Kancelárie: 16 m2– 32m2, Bratislava – Karloveská ulica, prenájom kancelárií na začiatku Ka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.